ANNONS
PersonuppgifterCookies

kall och frusen

/

Morning morning… Sådär kan en vanlig morgon på Phu Qouc, Vietnam se ut… Visst är det okej att längta tillbaks lite? Jag sitter i en tjocktröja, jeans, strumpor och mina händer är så kalla, hela jag är så kall. Är trött på att frysa dygnet runt som jag gjort sedan jag kom hem. Hoppas att jag kan vänja mig vid kylan snart – eller hellre att det börjar bli lite varmt i Swede.

Annars, godmorgon hjärtan! Sitter på jobbet nu och hittade felet till varför bilderna ifrån resan vart i så kass kvalité, så i helgen (eller tidigare) blir det till att sitta och byta ut alla bilder till de med bättre kvalité.

Nu: Hälla upp en kopp kaffe för att göra mina händer varma, ha ha… 

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00