ANNONS
PersonuppgifterCookies

Urban Deli

/

Nu hade jag nog gjort vad som helst för att få äta denna magiska hotellfrukost igen, Urban Deli Sveavägen 44. Mitt och Ellinors frukostbord var fyllt utav godsaker och vi satt där länge och hade morgonmys!

Idag tog jag ledigt då jag mådde så dåligt igår. Sov ut idag och känner mig helt mörbultad, tror verkligen att jag behöver denna lugna dag. Ska ligga här i min säng och jobba lite och sedan ut och gå. Solen lyser och jag kan verkligen inte förstå att det är jul om 2 veckor. Ska försöka komma på lite knep att få julfeeling & sedan dela med mig av det till er. 

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00