ANNONS
PersonuppgifterCookies

Julaftonsmorgon

/

Godmorgon på er & god jul.

Hur mår ni? Bra hoppas jag på! Vi börjar alltid vår julaftonsmorgon med att öppna paketet i strumpan. Där får vi alltid något litet vi kan pyssla med under dagen, som till exempelvis en tidning eller något spel. Väldigt mysigt faktiskt att sitta och bläddra i en tidning samtidigt som vi äter frukost.

Tänder såklart en massa ljus, lyssnar på julmusik & hänger med familjen. Jag och mina syskon satte på julkalendern också, jag har ju inte kollat på den men det var mysigt att göra det idag. Lite som gamla tider. Snart ska vi ta på oss jackorna och gå ut och gå, den traditionella julpromenaden. Synd bara att det nästan är storm ute, haha…

Gulliga mamma har stått i köket och fixat inför julbordet. Hon gjorde även lite pepparkakor så vi ska få en god doft i huset, haha, ständigt letar man efter julkänslan… Här har hon lagt in pepparkaksdegen i frysen så att den blir hård och sedan har hon tagit en osthyvel för att få tunna fina bitar. ÄLSKAR dessa pepparkakor! Synd bara att jag inte känner någon doft, är verkligen SÅ förkyld.

Våra morgonar på julafton är väldigt lugna och harmoniska. Vi firar bara med vår familj i år & visst hade det var kul om vi hade haft en stor släkt att fira med, men allt kan man inte få. Är lyckligt lottad över att vi har varandra i alla fall <3 Efter vår promenad blir det jullunch, kalle anka, paketöppning & sedan en massa mysigt framför tvn och sällskapsspel. Älskar julafton för att man får vara med sin familj! Kram på er alla och hoppas att ni får en bra och kärleksfull jul.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00