ANNONS
PersonuppgifterCookies

new years eve

/

Nej, nu kickar vi igång denna nyårsdagen med lite inspiration. Kate Moss, kanske världens vackraste människa! Så sensuell, klassisk och med en magisk utstrålning. Jag själv föredrar alltid en enkel look och inte speciellt mycket smink. Det ska se klassiskt ut men samtidigt exklusivt. Varför ska vi måla över våra vackra ansikten egentligen? Ikväll kommer jag ha kavaj, kjol, höga klackar och håret utsläppt. Sminket ska inte vara för mycket, utan alldeles lagom.

/ Puss E

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00