ANNONS
PersonuppgifterCookies

Kardashian House

/

Här har vi
lite ren kärlek ifrån Khloe och Kourtney Kardashians hus i Kalifornien. Ett litet sommarställe sådär. Haha, detta är definition av ekonomiskt oberoende för mig. Du kan skaffa dig ett hus som detta utan större problem. Jag hade absolut inte tackat nej till att komma dit för ett besök. Mysigt att ha ett hus med sin syster också. <3

Drömmer mig även till USA nu. Älskar miljön och kulturen där, allt är chill & livet är underbart. Mina vänner har precis anlänt till Miami nu för att gå på Amandas bröllop till helgen. Jag är så ledsen att jag inte åkte med, men man kan inte göra allt hela tiden. Tror verkligen att hon kommer ha världens finaste bröllop i alla fall!

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00