ANNONS
PersonuppgifterCookies

en förevig vänskap

/

Igår kväll efter jobbet körde jag veckans sista pass på gymmet. Kände för att springa av mig all överskottsenergi på bandet och herregud vad härligt det var. Jag älskar att gå ifrån gymmet & känna mig helt fysiskt slut. Sedan åkte jag hem, välkomnade Malin och korkade upp en flaska rött. Sedan satte vi på härlig musik i köket, lagade mat, pratade om livet, skrattade så vi grät & tillslut satte vi på filmen Project X.

Den människan alltså, finaste i mitt liv! Tror faktiskt inte det finns en enda människa som jag skrattar så mycket med. Jag och Malin har vart bästa vänner sedan vi var 5 år… Vi har alltså levt ihop i 16 år! Hur galet är inte det? När vi var små sa vi alltid att när vi är vuxna ska vi bo ihop i en lägenhet och ha minst 10 hundar. Så va det bara. Har så otroligt mycket minnen med min M, sedan att vi bor 3 minuter ifrån varandra och har gjort i hela livet säger ju också en del. I love you!

Kommer aldrig att glömma alla gånger vi åkte ner till båthamnen för att ta ett kvällsdopp. Somrarna med dig var alltid extra roliga. / När vi skulle ta en bild på oss med självutlösaren, haha, det ständiga problemet förr… Så svårt att hinna!

… Eller sommaren vi tog natt-tåget till Umeå för att bo där en vecka med Malins mormor och morfar. Jag kommer nog aldrig att glömma den veckan, så fin var den. Sedan kommer jag inte heller glömma att var jag SÅ kär (ni vet, 14 år och dödskär) och mycket handlade om vad jag skulle svara på hans sms osv. Haha! Jag kommer aldrig glömma när vi mitt i natten gick ut på balkongen, tog med alla täcken och låg och pratade i flera timmar. Samt ropade till grannkillarna över gatan.

Ibland saknar man tiderna när man var 14. Allt var spännande och nytt. Världens minsta händelse kunde förstoras upp och ”förstöra” ens liv. Sedan dagen efter var problemet löst. Alla känslor var även så himla starka… Det var fint.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00