ANNONS
PersonuppgifterCookies

Min nya besatthet

/

Här hittar ni min favorit!

Här hittar ni denna, jag älskar överdelen.

Denna rackare vill jag surfa i!

Såååå cool. Ni hittar den här!

Vet inte riktigt vad som hänt med mig men jag har blivit besatt av bikinisar. Surfar runt på det ständigt på instagram… Helst ska dom vara färgglada så att man blir glad av att se dom. Åh, solbränd kropp och den första bikinisen (min favvo) så är jag hemma! Nej, nu ska jag springa iväg och medverka i min första podcast. Så nervös. Vi ska prata om psykisk ohälsa. Kram!

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00