ANNONS
PersonuppgifterCookies

Så bäddar du din säng snyggast

/

Nu är jag i princip färdig med mitt rum. Mina lampskärmar har kommit och sängen känns helt perfekt. Ser ni min förändring? Jag har bytt ut alla mina 7 små skuddar till 4 stycken ordentliga istället. Det är fyra stycken ifrån Dunbutiken och jag kunde inte vart nöjdare. På riktigt, när jag ligger där i min säng så mår jag så himla bra. Mina föräldrar tycker typ jag är galen, lägger så mycket fokus på att min säng ska vara en trygg och härlig plats. Men jag vill ha en säng dit jag längtar, när jag är på en annan plats. Nu har jag dunkuddar och duntäcken ifrån samma serie, Ringsten dun Svinaherden. Bästa köpet någonsin!

Jag valde att ha två kuddar som är lite större bakom och

de är 50x70cm. Det gör att sängen får en härlig hotellkänsla. Framför dem så ligger det två stycken i storlek 50×60. Att ha rätt kudde är avgörande för att sova gott och inte få nackproblem. Ni vet väl att man ska byta kudde vart 3:e år egentligen? ÅH, är så glad över min lilla säng.

Mitt bäddset kommer ifrån Beach House också och jag har fixat en rabatt till er, så om ni uppger ”Elin” vid köp så får ni 20% rabatt på deras lakan under en vecka! På riktigt, världens mysigaste och skönaste lakan.

11

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00