ANNONS
PersonuppgifterCookies

Fredag

/

Hade inte tackat nej till denna lunch som vi åt på Bali… Helt helt helt magiska pannkakor.

Hur mår ni? Jag sprang precis iväg till NK och kom ut ett par tusen fattigare. Men är det sommarrea så är det… Jag kan inte stå emot när man kikat på något tidigare under året som vart lite för dyrt, och sedan se det på 50%… Köpte bland annat en Filippa K jeansjacka och 2 Acne tröjor. 

Så min fredag har helt klart börjat bra. Min hals känns bättre och solen strålar. Fick sova många timmar inatt och nu längtar jag väldigt mycket till kvällen. Min bästa vän ska ha tjejmiddag för hon fyllde 21 igår. Kan denna fredagen ens bli mycket bättre än såhär? Magi! 

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00