ANNONS
PersonuppgifterCookies

Mina sommarplaner

/

Har redan gjort otroligt mycket roligt denna sommar. Har redan betat av Summerburst och Håkan Hellström helgen. Ganska svåra att toppa om jag ska vara ärlig, men tänkte att det kan vara lite kul för er att få reda på vad jag ska hitta på i sommar?

Blir sambo!

Först och främst så kan jag ju meddela att jag blir sambo med @Josefineeriksson på lördag. Då flyttar vi ihop en månad och det kommer bli himla mysigt. Jag jobbar inpå mitten av juli så det är perfekt att jag bor i stan då. Ser även framemot att kunna njuta av veckodagarna mer när jag bor i stan. Jobbit att pendla och att inte kunna vara lika spontan på kvällarna på veckodagarna, för jag bor lite utanför stan.

Midsommar & midsommardagen

Åker till Käringön på midsommar och ska fira med ett stort gäng kompisar. Det blir firande hela dagen och har firat där varje år de senaste. Världens bästa ställe helt klart och det är Axel som styr upp det i vanlig ordning. Eftersom han är den mest planerande kompisen jag har så är allt redan spikat och klart. När man firar högtider så krävs det faktiskt planering för att det ska bli 100% lyckat. På midsommardagen funderar jag på att åka till Marstrand. Är det värt tror ni? Hört att det blir en jäkla fest där varje år på midsommardagen.

Summer On Festival

Fick precis ett meddelande om att jag ska iväg på Summer On Festival i Båstad 7-9 juli med ett gäng bloggare. Har aldrig vart i Båstad innan men eftersom Otto spelar så kommer det ju bli ett jäkla drag. Samt har hört mycket gott om denna festival, ses vi där?

Hälleviksstrand

Har ju landställe på Hälleviksstrand och alla andra år (dvs de senaste 21 i mitt liv) brukar alltid spenderad på landet. Har alltid packat ihop väskan och lämnat Göteborg för sommaren. Känner inte för att göra det i år men ska försöka att åka dit i 1-2 veckor i alla fall för rehab och VILA!

Resa med tjejkompisarna

Vill boka in en weekend/vecka tillsammans med tjejkompisarna till ett varmt land. Det snackas om allt ifrån Kroatien till Ibiza. Men vem vet, kanske blir en helg hos Edit i Antibes. Hade vart extremt roligt i alla fall att sticka iväg och få känna lite varma vindar mot kroppen.

Way Out West

I vanlig ordning blir det Way Out West i sommar, 11-13 augusti. Det brukar alltid bli den bästa helgen på hela sommaren så förväntningarna är givetvis höga. Det blir nog lite jobb där men även en hel del nöje!

En hemlig resa!

Min sommar kommer att avslutas med 10 dagar i en fantastisk stad. Är så galet förväntansfull inför denna resa men berättar mer när det närmar sig. Lite hemligt än så länge.

Min sommar ser ganska lovande ut, visst? Sedan får vi inte glömma alla magiska kvällar här i Göteborg. Rosé inpå småtimmarna, dans tills fötterna värker och skratt i mängder. Livet, rätt så magiskt när man lägger upp det såhär.

10

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00