ANNONS
PersonuppgifterCookies

Beroende…

/

Är så galet beroende utav denna Vitamin Well drycken… Dricker två om dagen. Det kanske inte är så bra? Men orkar inte bry mig. Står att den är sockerfri trotsallt!

Tisdag och det känns som måndag. Ska äntligen flytta in till lägenheten i stan idag igen. Har vart ifrån Jossan och den alldeles för länge känner jag nu… Älskar att vara sambo med henne! Vi kompletterar varandra och jag uppskattar alla våra stunder tillsammans. Frukostarna på balkongen, Breaking bad tittandet innan vi somnar och pratstunderna på balkongen med en vilt virad omkring oss. Dessvärre så kommer jag flytta ut redan nästa vecka… Men vi ska försöka hitta något mer permanent att bo i tillsammans.

Efter jobbet idag ska jag gå bort till gymmet och sedan hem och laga någon god middag. Jossan slutar jobbet sent idag men ska försöka hålla mig vaken tills hon kommer hem så man får krama på henne lite. Vi hörs senare, kram!

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00