ANNONS
PersonuppgifterCookies

Cold Water

/

Har suttit och jobbat i över tre timmar nu och känner mig lättat i hela kroppen. Massa jobbiga puckar är borta och nu tänkte jag lägga mig på altanen med musik i öronen. Solen verkar titta fram lite lätt och jag vill få rosiga kinder! Jag får se vad man gör ikväll. Jag är sugen på att göra något spontant, lite galet kanske. Det humöret är jag på.

Ps, ni har väl inte missat Justins nya låt? Har lyssnat på den 10 gånger i repeat. Xx

10

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00