ANNONS
PersonuppgifterCookies

På ett tak, någonstans i stan

/

Mitt Göteborg, så förälskad i min stad. Att en fredagskväll efter jobbet sätta sig på ett hustak och låta solens sista strålar värma en. Igår var vi på aw hos några kompisar och det slutade med att jag kom hem vid 2 på natten. Hade en helt perfekt kväll. När solen gick ner så tog vi ut mängder med kuddar & täcken som fick värma oss. Vi spelade Håkan, Miriam och Maggio i högtalarna. Det var en såndär sommarkväll, som jag kommer minnas när det blir vinter och det regnar och är kallt.

Ikväll skulle jag vart på kräftskiva men den blev inställd nu precis så vi ska ut och äta middag istället. Tycker det är så mysigt att samlas alla vänner på en restaurang. Alltid något speciellt med det.

Nu ropar pappa efter mig, ska hjälpa honom med något. Så vi hörs senare, kram!

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00