ANNONS
PersonuppgifterCookies

Designat min egna kökslucka: Flat Oak

/

Ni har sett snsakpeaks på köket förut och jag har ju sagt att jag har haft ett samarbete med Bucks & Spurs. Men nu kan vi äntligen gå ut med att vi tillsammans har tagit fram en ny lucka i deras sortiment, Flat Oak. Den är anpassat efter Ikea stommar och är helt fantastiskt fin. Jag är så stolt över vårat kök!

Luckorna & fronterna har ett slätt faner som är påsytt i olika bredd, för att skapa en mer levande känsla. Varje över och underlucka matchar varandra så att mönsterna följer med varandra.

Vi valde att matcha luckan med handtag från BeslagDesign, den heter Vann och är i mattsvart. Jag gillar att den är lite dold men också matchar alla våra svarta detaljer i köket.

En plats att laga mat på. Det finns inget bättre än att spendera en fredagskväll här med Max. Han står och lagar mat medan jag dricker ett glas rött och smygtittar på honom.

Bucks & Spurs och jag har nu en rabattkod till er. Om ni köper luckor innan 30:e juni så får ni en Smeg Vattenkokare på köpet. Uppge koden ”ELIN” i kassan. Klicka här för att komma till deras webbshop!

Vi valde att köpa billiga stommar på Ikea för att sedan piffa upp de med vackra ekluckor. Jag tror att detta kalas gick på runt 25 000 kr. Det är en rätt billig peng för ett kök i ek. Man får snickra ihop lite från olika leverantörer, för att komma ner så mycket som möjligt i pris.

Den platsbyggd bokhyllan ni ser bakom mig har vi köpt separat. Vi köpte släta skivor med ekfaner i någon butik här i Stockholm. Sedan betsade jag in de i samma färg som luckorna. Byggarna satte den på plats men jag gjorde allt piff med att olja in etc.

Är det något jag har lärt mig under denna renovering så är det att om man använder hjärnan, kan man komma ner i pris på många
detaljer. Våra ekluckor är en sådan sak.

Jag är helt kär i Flat Oak och har på riktigt njutit av vårt samarbete tillsammans. Jag älskar inredning, materialval och att sedan få till denna helhet.

Jag vill även poängtera att Helena & Marina som driver bolaget är de finaste kvinnorna jag träffat på länge.

Jag lovar dig att de kommer hjälpa dig genom hela din process. Det är mycket val med nytt kök men med deras hjälp har jag aldrig känt mig orolig.

Så kika in på deras hemsida. Maila/ring dem om ni har några frågor. Köp mina vackra köksluckor! <3

19

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00