ANNONS
PersonuppgifterCookies

Mykonos bästa beachklubb enligt mig

/

Torsdagskvällen kom och vi svirade om i vårt hus. Tog en öl och sedan bilen till Scorpios. Max var nykter och chaufför! Det blåser SÅ mycket på Mykonos och ön kallas ”the windy island”. Alla som har varit där, vet vad jag pratar om haha.

Här har vi en rättvis bild, haha. Det är alltså totalt lönlöst att försöka fixa håret, för det kommer ändå blåsa åt alla håll sekunden du går ut.

Scorpios är en restaurang/klubb som ligger på stranden. Rufus Du Sol spelade på kvällen och jag älskar deras låt ”Innerbloom”. Men blev absolut besatt av fler låtar från dem efter den kvällen. Det var SÅ fett. Vi som reste till Mykonos älskar elektronisk musik och om man åker till Mykonos ska man nästan gilla sådan musik. För det är en stor del av ön – med alla olika spelningar varje kväll. Det enda jobbiga med Scorpios är att det är så galet mycket folk, som ni ser på bilden. Men allt är utomhus – me like!

Det blev fredag & Max födelsedag. Vi startade morgonen med att ta bilen och köpa souvlaki och gyros. Omg det är så gott!

Vi låg och solade & badade vi huset hela dagen. Vår pool var en saltvattenpool, så det kändes som att man badade i havet hela tiden.

Vid 18:00 hade vi ett bord på Alemagou som är mitt favoritställe på ön.

Det är mycket mindre än Scorpios. Vi åt middag där & firade Max och sedan spelade Dixon på kvällen. Ett stort plus är att alla klubbar etc stänger tidigt på Mykonos, vilket jag gillar. För då blir man aldrig bakis = man går och lägger sig tidigt!

Alemagou serverar väldigt god mat. Denna bläckfisken var SÅ god!

Ebba & Jakob. Som vi också reste med till Tulum i vintras. Vi hade så roligt tillsammans denna vecka <3

Fortsättning följer…

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00