ANNONS
PersonuppgifterCookies

Mykonos hotelltips och ny väska!

/

Copyright 2022. All rights reserved.

Hemma från Mykonos och jag tänkte ta er igenom den fantastiska veckan vi hade där. Det var 3:e gången jag besökte Mykonos och denna ö har en speciell plats i mitt hjärta. Rekommenderar alla att åka dit.

Copyright 2022. All rights reserved.

Vi åkte tillsammans med Ebba & Jakob. Max kom dock en dag senare då han flög från annan ort.

Vi landade den 20:e med ett direktflyg klockan 03 på natten. Jag hade unnat mig och bokat ”Wild By Interni” som är mitt absoluta favorithotell på Mykonos. Vi bodde här sist också och det är verkligen en dröm. Så när vi kom fram på natten tog jag en taxi hit och Ebba & Jakob en taxi till sitt hotell. Somnade bums och vaknade upp några timmar senare till detta.

Copyright 2022. All rights reserved.

Det bästa med detta hotell är deras privata strand. Hängde där hela dagen. Solade, badade och åt lunch på stranden. Om man inte bor på hotellet kan man gå dit och hänga. Då har man minimum spend på 100 euro per solstol har jag för mig. Som man får äta/dricka för.

På kvällen åkte jag, Ebba & Jakob in till Mykonos stad. Det är så mysigt där men väldigt mycket folk. Vi strosade runt i butiker, jag köpte en födelsedagspresent till Max & sedan åt vi middag på en restaurang som heter ”Mamalouka”. Tog inga bilder där men tycker verkligen om den restaurangen (ätit där tidigare). Kan varmt rekommendera för en mysig atmosfär!

Jag köpte en väska… Som jag velat ha länge! Tycker den är så otroligt fin och känner mig fortfarande pirrig över att den är min. Jag köpte den i storlek ”Medium” och jag tänker att jag kan ha den till jobbet, för att ha min dator i etc. Utöver är det den perfekta semester-väskan.

Min älskling anlände på onsdagskvällen. Fick en fråga på bloggen om det inte är jobbigt att jag och min kille är ifrån varandra så mycket på sommaren. Och helt ärligt, nej. Jag tycker det är mysigt att sakna varandra. Jag gillar att hänga på landet på somrarna och han gillar att vara utomlands. Men sedan är vi noggranna med att ha en ”plan” så vi vet när vi ska ses. När han kom till Mykonos hade vi inte träffats på 1,5 vecka och jag kände mig SÅ nykär och pirrig när vi sågs igen. Älskar den känslan!

På torsdagen så åt vi frukost på hotellet och sedan fick Max knäppa en bild på mig på hotellet. Hur fin miljö är det inte där?! Man vill fota överallt, hela tiden.

Invigde väskan och sa hejdå till ”The Wild”. Kommer absolut att åka dit nästa gång vi kommer till Mykonos igen.

Fortsättning följer…

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00