ANNONS
PersonuppgifterCookies

Mykonos sista dagarna

/

Det blev lördag och vi hängde vid huset hela dagen. På kvällen lagade Ebba vodkapasta till oss och vi drack rödvin till. Det var väldigt mysigt att bara ta det lugnt hemma.

Solnedgången från vårat hus. Jag fick på riktigt tårar i ögonen för att det var så vackert. Vi alla sa att det var den vackraste solnedgången vi någonsin sett.

Det blev söndag och vi hade bokat bord på Spilia. Ni MÅSTE dit för en lunch om ni är sugna på party, grym musik & stämning. Detta var 3:e gången jag var där! Det tog oss dock 1,5h att få ett bord på nedervåningen (det är där nere det är party) så det var lite segt helt ärligt. Så kom gärna 1h innan ni ens har bokat bord, för det tar så lång tid att få plats. Men tillslut fick vi ett bord!!!

Såhär härligt är det i alla fall. Lovar er att ni inte vill missa detta. Jag stod på riktigt på bordet i slutet och jag var knappt berusad haha. Man blir SÅ taggad på livet. För alla är så otroligt härliga där?! Vad ni än gör ät inte hummerpastan bara, många som gör missen att beställa in det bara för att ”man ska äta hummerpastan på Spila”. Men det är onödigt dyrt och det finns massa annat gott på menyn.

Jag och Ebba! Jag är ju sämst på att skaffa nya vänner, händer typ aldrig. Men när Ebba kom in i mitt liv så blev vi nära vänner snabbt. Gillar den tjejen väldigt väldigt mkt! På Spilia träffade vi några Göteborgare som vi hängde med resten av kvällen, mkt kul!

Det blev måndag och vi rörde oss inte ur fläcken på hela dagen. Tills våra magar kurrade och vi bestämde oss för att gå ut och käka middag.

Vi åkte till ”Hippie Fish” som är en beachklubb och restaurang. Den är väldigt lugn och mysig. Vi åt SÅ mycket mat och kollade på solnedgången.

Vi beställde typ in allt på menyn? Haha. Allt var så sinnessjukt gott.

Gick ner på stranden när det var solnedgång. Så himla fint <3

Väldigt bohemisk och mysig stämning på Hippie Fish.

Desserten var sjuk. Men vi orkade typ äta en tugga var för vi var så mätta. Sedan åkte vi hem igen och somnade gott.

Sista dagen – tisdagen. Var inte alls bra på att ta bilder under dagarna inser jag nu. Men vi hängde vid poolen, solade, badade och lyssnade på poddar. På kvällen åt vi middag utomhus. Det var första kvällen det gick att sitta utomhus vid vårt hus. Det blåste mindre och vi NJÖT!

Tidigt morgonen därefter åkte vi hem till Stockholm igen. Tack Mykonos för en fantastisk vecka. Känner mig peppad på livet och redo för en höst fylld av jobb & lägenhetsfix.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00