ANNONS
PersonuppgifterCookies

Japandi Stil – Sängram?

/

I tisdags var jag hos Patriksson, som är en PR-byrå här i Stockholm. Jotex visade nämligen upp sitt nya segment, sängar & sängramar. Nu kan man köpa sängar i hög kvalité hos Jotex. Jag föll för sängramen här ovan som precis har lanserats.

Jag gillar låga sängar och denna i trä, föll mig i smaken. Enkelt, minimalistiskt och vackert. Den finns i storlek 160 & 180 i dagsläget. Jag försökte pusha för att de även ska lansera för mindre sängar.

Denna modell heter ”FUTO” och ni kan köpa den här (adlink). Jag gillade att det är som ett dolt sängbord på baksidan, så man inte behöver ha sängbord. Där finns det även hål för sladdar etc.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00