ANNONS
PersonuppgifterCookies

Set Design för Lindex

/

I veckan har jag haft fullt upp. Jag hade nämligen hand om Set Designen för Lindex Fashion Show, som hölls live på deras hemsida.

Jag älskar att jobba med Lindex då det är ett fantastiskt gäng men också för att jag får drömma stort! Mina idéer lyckas alltid att gå hem? Och det blir ju så roligt då. När ens visioner får bli till verklighet.

Det var höst & vinternyheter som skulle visas upp och jag började visualisera mig hur det skulle kunna se ut. Sedan slog det mig. En stor blomsterbåge som modellerna går igenom, lite ”into the wild” feeling. Underbara Blomsterringen gjorde ett fantastiskt jobb och fick till precis den känslan jag var ute efter.

Jag är så glad över att få ha ett så varierat jobb. När Lindex frågade mig om jag ville hjälpa till svarade jag ”Jag har aldrig gjort en set design innan, men det låter kul, vi kör!”.

Ni kan se hela showen på Lindex hemsida, klicka här. Det blev väldigt fint & modellerna var magiska. Jamie Sallmen, sådan snygging på bilden ovan!

NU ska jag ta helg. Min kille ska laga middag, vi ska dricka rödvin & bara mysa. Kram på er!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00