ANNONS
PersonuppgifterCookies

Snö, mys & nyklippt vovve

/

Hej från myset. Herregud vad härligt med så mycket snö här i Stockholm. Det är något speciellt med den första snön. Hoppas verkligen att den är här för att stanna.

Selma älskar också snö – så vi har gått upp till parken här vid oss mycket i helgen för bus och lek. Det känns nästan lite overkligt, att det förra helgen var 16+ grader och nu minusgrader och hur mycket snö som helst.


Mitt måste varje helg: Efter morgonpromenaden med Selma gå och köpa nybakade kardemummabullar. Brygga lite kaffe, krypa ner i soffan med en filt och äta långsam frukost.

Jag har börjat julpynta lite smått. Gick rundan ner till vårt källarförråd och grävde upp allt julpynt vi hade. Jag är glad att jag köpte allt förra året.

Julstjärnorna vi hade i förra lägenheten passar fint även till fönstren här. Ska dock få lite hjälp från vår elektriker, för vi ska ha dragit fram el till varje fönster (för vår julbelysning) så alla stjärnor kan sättas upp imorgon.

Jag lever i mina nya skor från Inuikii. Klicka här för att komma till min modell! Även 20% nu på dessa skor – jackpott!

Min älsklingsvovve har fått sig en klippning. Hon var på tok för långhårig och sliten i pälsen. Nu är hon len som en nallebjörn och helt tovfri. Kan inte hypea Linnes som driver Pennys Dog Spa tillräckligt. Selma har klippt sig där hos henne de senaste åren och hon struntar fullständigt i mig så fort jag släppt av henne. Hon ÄLSKAR att vara där, vilket är otroligt?! Vet att dom inte ens tar emot nya kunder nu, då det är så fullbokat. Men man kan ju alltid skriva upp sig på väntelistan <3

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00