ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

RAINER DAUMILLER

/

Jag ligger hemma med halsfluss. Det kom från ingenstans natten till tisdagen och igår började jag äta penicillin. Jag har därför legat utslagen i sängen senaste två dygnen. Scrollat på telefonen och letat efter möbler på auktion… Min bästa hobby. Tycker det är så kul!

Igår budade jag hem 4 st stolar, RAINER DAUMILLER. för Hirtshals Savværk. Jag älskar designen på dessa stolar och tänkte klä om sitsen. De kommer bli så läckra runt vårt matsalsbord. Letat i månader efter de perfekta matsalsstolarna som inte kostar en förmögenhet.

Jag får se hur färgen på stolarna är IRL men jag tycker de ser ut att vara i väldigt gott skick. Om så inte är fallet får man eventuellt slipa stolarna och behandla. Men hoppas på att inte det behövs.

Jag såg att Gubi har gjort en Daumiller karmstol, som en hyllning till hans design. Den är just nu nedsatt i pris, klicka här för att se den.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00