ANNONS
PersonuppgifterCookies

En fixar-måndag

/

Denna måndag har verkligen handlat om att ta tag i saker i hemmet som jag skjutit på alldeles för länge. Främst vårt matbord som jag gjort. Det har stått omålat i över 1 månad och jag kände att nu får det vara nog. Imorgon har ett företag hyrt vårt hem över dagen så därför ville jag få undan och få klart så mycket som möjligt. Så måndagens projekt blev: Färdigställa matbord! + städa sönder lägenheten, haha.

Färgen till bordet tog dock slut så tog med mig Selma ut i regnet för att gå ner mot stan, för att köpa mer färg. När jag ändå var inne i city stannade jag till på RedekoFlowers på Nybrogatan. Har snackat om det företaget innan och får SÅ ofta frågor om ”vad hette nu det där företaget som gör konstgjorda växer igen…”. Och svaret är – RedekoFlowers. Jag har pyntat mitt hem med deras konstgjorda växter och snittblommor sedan 2019 tror jag? Innan de ens hade en egen butik! Om ni inte bor i Stockholm har de även en hemsida man kan beställa från (klicka här). Tips om ni vill börja med något mindre från dem är det deras eucalyptus kvistar ni ska satsa på. Inredde kontoret i Göteborg med det. SÅ fina!

Jag plockade ihop 3 buketter ifrån deras ljuvliga butik som fick följa med mig hem. Om ni bor i Stockholm eller är här på besök – gå förbi deras butik. Jag lovar dig att du kommer bli chockad hur fina konstgjorda blommor kan se ut!

Den ena buketten fick stå på bordet i hallen.

Och vet ni, även detta bord har jag gjort. Detta är exakt samma design som matbordet, fast mindre. Var också bra att jag först testade på att göra ett litet bord, innan jag började med det stora.

Inlägg om bordet kommer i veckan då jag faktiskt blev klar med det idag! Eller nästan klart. Ska bara på med en skyddande primer. Wiho är såååå nöjd!!!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00