ANNONS
PersonuppgifterCookies

Min gudson

/

Copyright 2023. All rights reserved.

Hej från en tisdag mitt i livet! Jag hyr ut lägenheten idag för fotografering så då frågade jag snällt om jag fick vara hos Klara & Ted under dagen. Det fick jag!

Copyright 2023. All rights reserved.

Jag vet inte om jag presenterat Ted här på bloggen tidigare? Han föddes i november, 1,5 vecka efter babyshowern jag höll för Klara. Han kom i raketfart, tre veckor för tidigt! Nu är han 7 veckor gammal och jag blir bara mer och mer kär i honom för varje dag.

Copyright 2023. All rights reserved.

Med tanke på hur besatt jag är av Ted, så blir jag typ rädd för mig själv hur det kommer bli den dagen jag själv blir mamma haha… Bebisar är verkligen det bästa vi har! Jag är också gudmor till lilla Ted  och jag ser framemot allt vi har framför oss här i livet.

Jag hade tänkt jobba idag från Klaras lägenhet men det har gått sådär… Ted har tagit all fokus för han är så gullig <3 Tog lite bilder på honom också och jag SMÄLTER.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00