ANNONS
PersonuppgifterCookies

Vi ska resa till…

/

… Maldiverna! Om en vecka sitter vi på planet till mitt favoritställe på jorden. Detta blir fjärde gången jag åker dit och jag vet att det låter helt sjukt. Men när man väl varit på Maldiverna så blir man helt besatt. Det är ett lugn där, som man inte kan hitta någon annanstans.

Många tror att man blir uttråkad på Maldiverna men det har jag aldrig blivit. Det finns mängder med aktiviteter att göra och man kommer in i ett lugn där. Helt ärligt, så vill man bara stoppa tiden. Vi har alltid åkt dit och bott på hotellet i 7 dagar, det är perfekt antal dagar för att vara på en sådan lugn plats.

Förra året åkte vi på en delfin-tur en eftermiddag och det var helt obeskrivligt vackert. Att se lyckliga delfiner hoppa längst båten. Att se solen gå ner över horisonten. Att känna den varma luften susa förbi.

Detta år så åker vi inte själva, som vi gjort på våra tidigare 3 resor dit. Utan denna gång med Max familj då hans pappa fyller 70 år. Det ska bli så mysigt att få spendera kvalitetstid med hans familj. Att åka ifrån detta piss-väder i Sverige, gör också att man längtar lite extra mycket.

Om prick en vecka åker vi. Nu räknar jag ner dagarna…

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00