ANNONS
PersonuppgifterCookies

Första dagarna i Palma: Den bästa restaurangen i stan!

/

Copyright 2023. All rights reserved.

I måndagskväll åkte jag och min kille till Palma. Vi har lite som en tradition att åka hit varje år i maj. Vi kom fram sent på måndagen så det blev en snabb middag ute innan vi somnade på vårt fantastiska hotell. Första två dagarna bodde vi på Hotell Cappuccino i gamla stan. Kan varmt rekommendera detta hotell!

Copyright 2023. All rights reserved.

När vi vaknade på tisdagen efter en otrolig natt (sov som en prinsessa) så åt vi frukost på innergården på hotellet. Jag åt yoghurt med färska bär och drack en kaffe. Mums.

Copyright 2023. All rights reserved.

Efteråt gick jag ner och gymmade. Hade på mig ett träningslinne från Ryvelle som jag tycker mycket om. Här har jag ingen sport-bh under då jag körde ett lugnare styrkepass. Men det finns en inbyggd vilket är bra tycker jag – dock så räcker det inte för mig om jag kör högintensivt. Men tycker det är så fint att slippa ha på sig en ordentlig sport-bh ibland. Ni hittar det här.

Copyright 2023. All rights reserved.

Efteråt så tog jag mig en dusch och njöt av vårt fina badrum på hotellet. Att ha en fransk balkong utanför badrummet, goals.

Copyright 2023. All rights reserved.

Att bo på fina hotell är något av det bästa jag vet. Jag blir så inspirerad och fotar prick allt. Visst var det fint att ha en toppskiva i sten på badkaret och sedan kakla in sidorna? Och travertine socklar in my heart.

Copyright 2023. All rights reserved.

Vi tog en promenad till Santa Catalina för att säga hej till vår kompis Edin, som driver Dusty Deco. De har nämligen en pop-up butik där så man kan kika in deras möbler och även handla! Tycker verkligen att ni svänga in där om ni är i Palma något närmsta tiden.

Copyright 2023. All rights reserved.

Ljuvligt bord och ljuvlig stol som ni kan hitta hos Dusty Deco. Dessa fantastiska vaser hade Edin köpt på en marknad i Palma. Handgjorda från Marocko. Wow!

Copyright 2023. All rights reserved.

… Och när man hälsar på i butiken får man, om man har tur, även träffa världens sötaste Teddy. En ren och skär kopia av Selma i sättet, och delvis utseendet också. Jag smälter varje gång jag träffar honom.

Copyright 2023. All rights reserved.

Det började spöregna och vi sprang bort till en restaurang som låg i närheten. Jag fick ta en filt över mina axlar. Vädret var inte riktigt på vår sida under denna resa, men vi hade nog inte hunnit ligga och sola ändå. Till lunch delade vi lite olika rätter. Bläckfisk är ett måste för mig, så gott.

Copyright 2023. All rights reserved.

Men efter regn kommer solsken. Iaf för ett litet tag… Jag hade på mig ett par underbara linnebyxor som ni hittar här (adlink). Och en tubtopp som är ny som ni hittar här (adlink).

Copyright 2023. All rights reserved.

På kvällen åt vi middag på El Camino i Palma och herre-min-gud vad gott det var. Ni MÅSTE äta där om ni är i Palma. Min absoluta favorit i hela stan! Älskar att man sitter runt en stor bar och får se när maten tillagas.

Copyright 2023. All rights reserved.

Vi tog in allt som dom rekommenderade på menyn och jag fick gåshud vid några tillfällen. Mat-glädje i sin renaste form! Efter middagen gick vi tillbaks till hotellet och somnade så sött…

Jag har så mycket att dela med mig av från resan så jag delar upp inläggen lite. Vi hörs snart igen! 

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00