ANNONS
PersonuppgifterCookies

Ska vi flytta till Palma?

/

Copyright 2023. All rights reserved.

Vi vaknar upp. Det är onsdag och vi är i Palma. Denna dag var fullspäckad då vi skulle på totalt 10 visningar av bostäder. Ja, nu undrar ni säkert: Varför då?

Vi drömmer om att skaffa oss ett projekt där och faktiskt flytta dit under en tid. Jag tänker att jag kan ägna ett helt inlägg åt detta då jag har så mycket att berätta för er. Men eftersom inte allt är spikat ännu så vill jag inte berätta allt för mycket. Men kort och gott, så vill vi testa på något nytt och Palma känns helt rätt för oss.

Copyright 2023. All rights reserved.

Vi var och tittade på ett townhouse (inte det på bilden) som vi både tyckte väldigt mycket om. Ni vet när man blir så pepp och har noll tålamod? Det är både jag och Max i ett nötskal. Vi blev helt kära i huset och såg oss själva bo där direkt.

Bilden ovan tog jag på ett hus i närheten av det vi tittade på. Jag älskade färgkombinationen och sa till Max ”Såhär målar vi om huset när vi köpt det!”. Haha, jag skrattar åt mig själv pga att jag är en sådan hetsig person.

Dagen efter gick vi faktiskt tillbaks till huset för att kolla in området och vi kände rätt snabbt att feelingen var borta. Området var inte det vi sökte efter. Så… Denna gång ska vi inte stressa. Vi ska låta det ta tid och få sjunka in. Vi ska öva på att ha lite tålamod.

Copyright 2023. All rights reserved.

Varför denna kärlek till Palma då? Värmen, ljuset, den vackra miljön. Slippa den långa, kalla och gråa vintern i Sverige. Testa något nytt. Vi båda har drömt om detta de senaste åren och vi känner någonstans att livet är här och nu. Varför ska vi vänta?

Copyright 2023. All rights reserved.

Så ja – denna resa handlade faktiskt om att reka lite områden vart vi ska bo när vi flyttar dit. Och flytten kommer att ske rätt snart, om allt går som det ska. MEN, jag gör ett helt inlägg om detta i veckan.

Min enda shopping på resan blev denna kjol och topp från Mango. Älskar Mango!

Copyright 2023. All rights reserved.

De sista två dagarna checkade vi in på ”Palma Riad” som är ett väldigt fint hotell mitt i stan. Detta är deras innergård och det finns en liten pool, som jag inte tror att man badar i (?) utan den är mest estetiskt fin.

Copyright 2023. All rights reserved.

Det negativa med hotellet är att det är väldigt mörkt. Lite för mörkt för min smak. Gissar på att det är exakt det dom vill åstadkomma men jag gillar lite ljusare färger. Kändes som att man bodde i en grotta typ.

Copyright 2023. All rights reserved.

Ser ni detta gigantiska badkar!! Helt sjukt stort faktiskt, haha. Vi hade en plan om att ta ett bad där men det hann vi inte med. Undrar också om det typ hade tagit 2h att fylla upp?

Copyright 2023. All rights reserved.

På kvällen så åt vi middag hos några vänner till oss. Det blev hemlagat, indiskt. Herre-min-gud så gott det var! Matkoman var absolut där efter måltiden pga man kunde inte sluta äta. Vi hade en så härlig kväll och timmarna bara rusade iväg. Tror att vi tog en taxi hem runt 01.

Copyright 2023. All rights reserved.

Morgonen därpå tog vi en lång promenad längst stranden och avslutade med ett dopp. Uppfriskande och alldeles, alldeles magiskt. Jag älskar Palma så sjukt mycket och kan verkligen se mig själv bo där ett tag.

Copyright 2023. All rights reserved.

Sedan gick vi till matmarknaden (saluhallen) i Santa Catalina och åt lunch. Rekommenderar er till att äta där, det är väldigt gott och finns mycket att välja mellan.

Jag gick runt och beskådade priserna på allt i Palma. Maten och grönsakerna är mycket billigare där än hemma i Sverige.

Copyright 2023. All rights reserved.

På kvällen så åkte vi till restaurangen ”Sa Ximbomba” för att äta deras omtalade pizza. Jag har velat äta där varje gång jag är i Palma men det har alltid varit fullbokat. Men nu fick vi ett bord och det var lika mysigt som jag föreställt mig.

Copyright 2023. All rights reserved.

Om ni åker dit måste ni ta ”Mallorca” pizzan, den var helt otrolig. Efter middagen åkte vi hem och stendäckade. SÅ trötta efter ett par intensiva dagar. Morgonen därpå åkte vi hem till Sverige och strålande sol igen.

Ett par magiska dagar med min kille i Palma. Och ja, ni är de första som får veta. Att vi faktiskt planerar på att flytta dit snart…

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00