ANNONS
PersonuppgifterCookies

Lunch i Unckel House

/

Sten Stromgren

I förra veckan var jag bjuden på ett event hemma hos Emma Unckel, i hennes fantastiska hus i Djursholm. Jag blev helt starstrucked för förstod Barracuda Queens spelades in i detta hus! SÅ SJUKT FINT!

Sten Stromgren

Lunchen var tillsammans med Disaronno och såhär fint hade dom fixat inför lunchen. Dagen till ära var det 25+ grader och strålande sol. Vem älskar inte sommar mitt i september?

Sten Stromgren

Det bjöds på snittar från Matateljen och jag kunde inte få nog. Galet gott och blev inspirerad till att fixa något liknande nästa gång vi får gäster. Synd att jag är sämst på att fråga om recept för annars hade jag kunnat dela med mig av det till er samt kunnat bjuda på mina gäster på det. Men har för mig att den ena lilla mackan var med mozzarella, ngn skinka (?) och fikon. MUMS.

Sten Stromgren

Det minglades när vi åt snittar och drack drinkar alá Disaronno! Deras ”Disaronno Spritz” minns jag dock receptet på. Kommer här:

Disaronno Originale
Färskpressad citronjuice
Sodavatten
Toppa med citronskiva.

Jag ser ut att lyssna på något väldigt roligt, haha. Vad är grejen med att jag inte kan fastna på bilder som tar in the moment? Har alltid något ticks för mig.

Sten Stromgren

Älskar Emmas pool! Dagen jag flyttar till hus vill jag ha en mörk pool precis som denna. Älskade också att det var gräs runtom poolen istället för sten, som de flesta har.

Sten Stromgren

Sedan satte vi oss till bords och åt fantastisk mat, drack drinkar och hade det så trevligt. Ville absolut inte åka därifrån <3

Sten Stromgren

Till efterrätt fick vi en drink som bestod av Disaronnos nyhet ”Velvet Liquier” och den var fantastisk god. Recept här:

Disaronno Velvet
Kokosvatten
Toppa med is

Tasted like heaven. 

Sten Stromgren

Inspiration till en alldeles perfekt dukning av the Queen Emma Sundström.

Sten Stromgren

Ett lunchevent brukar väl vara runt 1-1,5? Men efter typ 3h fick jag akut ta en taxi hem pga hade ett möte. Tiden rann bara iväg!

Tack för en magisk lunch Disaronno och Emma <3

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00