ANNONS
PersonuppgifterCookies

BETALT ANNONSSAMARBETE MED STS ALPRESOR

Alpresa bokad i januari

/

I somras bokade jag nästa års skidresa och denna gång bär det av till Cervinia. Jag och mina syskon åker över min födelsedag i januari och jag är så peppad. När brukar ni boka skidresa? Jag vill oftast göra det så tidigt som möjligt för att då blir priset billigare.

Jag var i Cervinia 2019 och har längtat tillbaks enda sedan dess. Absolut ett av mina topp 3 ställen att åka på skidsemester till. Backarna är helt fantastiska – tänk er milslånga, breda pister. Sol, god mat och man kan även enkelt ta liften över till Zermatt. 

Jag åker även detta år med STS Alpresor! Jag har faktiskt åkt med dem flera gånger och aldrig blivit besviken. Ni som följer mig vet att jag var i Bad Gastein i våras och även då åkte jag med dem.

Jag förespråkar verkligen att boka en paketresa när man åker till Alperna. Det brukar bli billigare, men främst, smidigare.

När man kommer fram till sin destination så möter guider upp en och visar en till sin transferbuss. Sedan på bussen får man all nödvändig information om kommande vecka och även liftkorten.

Jag älskar också att under veckan hänga med gruppen – gemensam skidåkning och att träffa nya människor! Sedan finns det ju massa aktiviteter under veckan – som afterski i backen, barrundor och olika middagar.

Längtar du också efter vinterns skidresa? Passa på att boka nu för att få det bästa möjliga priset! STS Alpresor flyger till 14 olika destinationer och med deras ”Alp Inclusive” ingår allting.

STS Alpresor har gett mig en kod som jag kan dela med mig av till er. ”ELIN-1200” ger -1200kr per person i rabatt på alla skidresor v.2-5. Koden gäller tills 30:e september.

Klicka här för att läsa mer. 

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00