ANNONS
PersonuppgifterCookies

Ingefära te med ringblomma

/

Mathilda Johnsson

Nu när det blir kallare och mörkare ute vill jag inget hellre än att snurra in mig i en mysig filt och dricka varma drycker dagen lång! Här är ett härligt recept på ingefära te med ringblomma för en kall grå höstdag.🍂

Ingefära te med ringblomma

Ingredienser:

1 kopp med kokande hett vatten

2.5 cm lång ingefära bit, tunt skivad

2 torkade ringblommor

1/4 citron (juicen)

1 msk honung (rå honung är att föredra)

Tillvägagångssätt

Blanda alla ingredienser i en kopp (förutom honungen). Låt det dra i ca 5 minuter. Tillsätt honungen och njut! (Sila teet om du föredrar att bara ha vätskan, jag gillar att få en skiva ingefära att tugga på medan jag dricker mitt te🤗).

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00