ANNONS
PersonuppgifterCookies

SAVE THE OCEAN

/

Mode

,

Jag älskar att bada i havet! Att få doppa sig i friskt hav har jag trott varit självklart.

Men genom vårt sätt att leva håller vi på att förgifta och förorena våra hav till oigenkännelighet.

Igår anordnade The Perfect World Foundation en alldeles magisk gala till förmån för havet! Vilka eldsjälar! Paret Jacobson brinner för miljöfrågor och just detta var nog något som berör del alldeles extra. Det märktes, syntes och kändes! Jag föll både tårar och skrattade.

Alla som arbetat och arbetar med galan gör det pro Bono. Inte en person som engagerar sig utan huuur många som helst! Ideella krafter! Hejja er!!

Speciellt inbjudna gästen Dr.Sylvia Earl talade länge och klokt om hur hon sett havets förändring under detta århundrade. Ola Skinnarmo talade om hur Svalbards vackra natur förändras iochmed den globala uppvärmningen.

Vi fick se filmer, höra tal och föreläsningar om hur plast och vårt sätt att konsumera kött påverkar våra hav och miljön i stort.

Allt detta tillsammans med god mat och underhållning av bl.a Martin Stenmark, Shirley Clamp ( som jag för övrigt pratade mycket med och konstaterade att hon är sjukt rolig och alldeles ljuvlig) , Charlotte Pirelli och Gladys.

Vi var ett gäng influensers som Miranda hade sopat ihop för lunch och piff innan galan på Skönhetsfabriken. Såååå mysigt! Å att få bli piggas i håret är ju lyx!:)

På lunchen skulle jag ha varit med på Ostindiefararen för en exklusiv lunch med bl.a. The dutchess of York Sarah Ferguson . Men mina barn behövde mig och inget är viktigare än dem! Inte ens kungliga luncher:) Så jag anslöt senare under eftermiddagen och då på Skönhetsfabriken.

Nu har jag hunnit avverka en joggtur , ett telemötenoch två möten innan 11:00:) Funkar gott när man håller sig till alkoholfritt vin och sover sina timmar. En kan inte bara vara sessa på bal…:)

Ha en härlig fredag godingar!

Puss Ida

Hela posthotellet var klätt i Save the ocean!

Jag var såååå hungrig och ser dessa bollar! Ah rawballs tänker ju jag… Kastar in en och det smälter nougat och krispigt socker i hela munnen…:):) Inte vad jag hade förväntat mig direkt:):)

Så fick jag supermodern lunch frön VrÅ . Så himla gott!

Influencer-lunch. Keela, Daniel Paris, Anthy, Annica Englund, Miranda Jansson, Kicki, Fanny, Hannah Graaf, Kissie, Janne o jag:)

Jessica gjorde en superhärlig frisyr på mig! Tack!

Kissie o Keela klädda i Zetterberg Couture

Hannah Graaf i By Malina och Kicki i svart jumpsuit .

Härlig entré!

Jag och Hunken. Min allra bästa vän.

Sarah Ferguson the dutchess of York, grundarna Lars o Rags Jacobsson och Dr Sylvia Earl partajade loss till härlig musik!

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00