ANNONS
PersonuppgifterCookies

Sinnlig Sensualism

/

Online Wisp

,

Träning

,

Jag är en ”röd” person. ( refererat till de 4 arketyperna av personligheter)  Oerhört. Nästan så jag blir lite väl tydlig ibland. Jag har inte heller problem med likasinnade. Alltså att man är rak mot mig. Såklart har jag som alla, mina ömma punkter, men för det mesta är det bara konstruktiv kritik kan jag ta det. Hellre att man säger det till mig än att gå o jamsa runt och tro att jag ska fatta.

Med det sagt har jag en stark maskulin sida av mig. Jag kan ibland även komma på mig med att nästan röra mig som en man… du vet manspread, bestämda steg och manhaftiga rörelser.

När jag ser kvinnor som rör sig sensuellt blir jag alltid så fascinerad. Jag tycker att det ÄR så vackert! Lite mer långsamma rörelser, inte så yviga gester och alltid med en självsäkerhet och kvinnlig list i blicken. Jag har alltid önskat att jag kunde ha lite mer av det i mig. Inte göra om den jag är och inte alls ta bort min maskulina sida för den har tagit mig över broar och hav och ridit ut många stormar. Den har gjort att jag nått mina mål och stått upp för mig själv.

Johanna Hector Godess of goddesses! Älskar varenda liten del av detta väsen! Här visar hon ett provsmak på vår lilla Secret Society som kommer under hösten i själva konceptet Soulworkclub… O M G! Det kommer bli en helt annan resa. Å JAG ska me! Fotograf : Emelie Lager

Men ändå kanske bjuda in den feminina sidan lite till…

Sedan jag började gräva djupt i min kvinnliga cykel upptäckte jag NÄR den kvinnan är mer kontaktbar i mig. Vilka dagar, veckor jag kan låta henne blomstra mer och det är inte då lika mycket motstånd. Sedan har min älskade Johanna Hector ju nu visat vägen till än mer sinnlig sensualism i vårt Soulwork Club. Hon är helt freakin fenomenal den kvinnan. På att veta vad vi kvinnor behöver och att paketera och leverera en produkt som vi kan ta vid. Förstår inte hur hon är skapt. Eller jo… Hon har skapat den hon är. På ett helt otroligt inspirerande sätt och jag är tacksam att få vara vid hennes sfär ibland.

Helt plötsligt märker jag hur jag kan hålla kvar blick under lugg åt min man lite längre. Sätta ihop benen, sträcka på kroppen och lägga ett mjukt leende på mina läppar. Slicka om dem och ta ett djupt andetag. Det händer något på insidan när jag ändrar små rörelser på utsidan. Det ger mig mer frihet att vara båda delar och veta när jag ska vara mer av den ena och mer av den andra. För jag har och förblir både en stark maskulin kvinna och en djupt längtande mer feminin kvinna. Det ena måste inte förta det andra!

Dayclub är som en enda stor fest. Nyktert disco som efterlämnar endorfiner, seretonin , lycka, tårar, skratt och träningsvärk. Fotograf: Emelie Lager

Har du någonsin utforskat dig och din sinnliga sensualism? Letat efter den kvinnan som, för sin egen skull, vill vara mer lekfull, sexig, självsäker och trygg.

Det bjöd vi in till i lördags. Dayclub i Göteborg med 150 gudinnor. Jag och Johanna samt vår nya kollega Lindha Kallerdahl skapade magi tillsammans med dessa . Lindha är Reiki, Samtal och Röstvårdsterapeut och har rest jorden runt som sångerska. En ljuvlig kvinna med hjärtat varmt och humor. Hennes klass var något jag aldrig tidigare upplevt. SÅ mycket jag har att lära med min röst. ….

Johannas man Andreas stod för tryggheten i att vi kunde leverera som vi gjorde. Med ett leende tog han hand om allt från shop, förberedelser, ljud, ljus, teknik, rekvisita, deltagarna, etc etc.. WOW ! He is such a WOW Man!

Temat för dagen var Frihet. Vi rörde oss på ett sätt som utmanade båda sidorna av oss. Vi gjorde soulsurfing, åt vår soulfood, upptäckte vår röst i soulvoice ( ett program i SWC som Lindha skapat och släpps i höst) och välkomnade oss själva tillbaka hem till oss själva.

En HELT magisk dag. Kan inte riktigt beskriva den med ord. Men alltså när kvinnor möts utan sköldar och istället öppnar sitt hjärta för varandra… ja då sker mirakel!

Det skedde helt enligt restriktionerna som fortfarande råder. Vi skulle i princip fått vara det dubbla men stoppade vid 150 för att verkligen vara på den säkra sidan och att alla skulle känna sig trygga.

Så stolt över att få vara del av ett koncept som bjuder in hela människan. Utan förbud och pekpinnar. Med vacker guidning att upptäcka livets goda med kärlek och respekt till sig själv och andra.

Jag höll en svettig WorkOut som är en av alla våra grundstenar i SWC. Det droppade inte svett om mig- det rann ! =) Helt underbart rus av eufori att få träna 150 vackra gudinnor samtidigt och känna energin uppe från scenen igen. SOM jag saknat det!

DET är vad Soulwork Club handlar om. Läs gärna mer om våra program och membership HÄR.

Nu ska jag ge mig iväg för en 6h bilresa mot nästa jobb som är filminspelning för nya klasser. Nyköping Here I come!

Kram i massor och ha en fin vecka!

Ida

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00