ANNONS
PersonuppgifterCookies

Hemligt möte o burr

/

Mode

,

Burriga murriga färger och kläder ropar mitt namn nu! Vill gosa in mig i skogens färger och bada i det varje dag!

Hösten när det regnar är ju tradigt men när det är sol. Träden ser alldeles guldiga ut och syret så högt så man blir helt yr i bollen!

älskart!!

I måndags var jag på ett hemligt möte. Ska inte låta så ängslig men det är än så länge hemligt. Men snaaaaart ska jag dela allt allt allt ! Spricker av förväntan!!! Mitt livs största projekt i jobbet. Så pirrigt!

Sedan unnade jag mig ett kalldopp efter ett nytt styrkepass från coach. Tungt som fasen! Skakade i hela kroppen så badet var perfekt ! Sedan myste jag runt hemma hela kvällen.
Vi såg på Cast Away med kidsen när Hunken kom hem. Kändes härligt eftersom vi inte fick helgen tillsammans då jag jobbade.

Gjorde mig så gott! Lite bök att tråckla i sig tights o löpardojjor efteråt men allt går och det var så värt det!
Jacka HM

Igår låtsades vi att det var fredag. Hunken gjorde löjromstoast och vi drack ett glas vin till tonerna av jazz i köket. Barnen som kom o gick, gjorde läxor och busade runt oss. Precis en sån kväll mitt i livet som jag fullkomligt älskar!

Bjuder på två outfits från veckan. Stövlarna är ett fynd från Gina Tricot. Älskar dem!

Stövlar Gina, tights Sisterly Tribe, tröja Lisa Yang, kavaj toteme

Älskar sköna bekväma och varma kläder som ändå är stylish

Stövlar Gina , tights lululemon, tröja o kappa från ifjol

Hoppas din onsdag blir härlig !

kärlek Ida

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@idabolsson
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00