ANNONS
PersonuppgifterCookies

Helg i Åre o emotionell stress

/

Resor

,

Hallå små guldklimpar !

Förra veckan var en av de värsta på länge . Fick ge mig in i en situation jag själv inte alls valt och ge all min energi. Det sög musten ur den redan sargade kroppen måste jag erkänna.

Stressen är enorm just nu . Den kan jag hantera SÅ väl. Vet exakt vad jag behöver , jag ger mig det och jag är bra på att säga nej. Men sen kommer en oväntad emotionell stress som slukar all min kraft och tillsammans med redan nedbruten själ är det svårt.

Sömnlöst, eksem , huvudvärk , svullen mage och ett alldeles för kort tålamod.

Det var på håret att vi ens kom iväg till Åre i lördags . Jag kraschade in i fredagskvällen och släppte guarden en stund. Packade väskor utan att egentligen veta vad jag la i. Tillät mig att vara borta i skallen för att tömma den. Sov ändå inget den Natten.

Lör morgon tidigt for vi iväg och lör kväll kom vi fram till Åre. Mitt älskade Åre! En tillit att dessa dagar i fjällen ska ge mig sömn, lugn och styrka.

Nu har vi varit här en hel dag och än så länge har pulsen gått ner ett slag iaf. Fjällen gör något med en alltså…

Vi bor på vårt favorithotell Holiday Club Åre. Här finns allt för denna familjen! Bästa gymet, yogaklasser , äventyrsbad, bowling, sportland, lekhörna och bra mat. Stella vill klippa signora dom har tillome en frissa 🙂 Älskart!

Utsikten från vårt rum mot Åresjön

Planen är att åka skidor halva dagen och jobba halva dagen. Det hoppas jag blir bra. Å håller tummarna att solen kanske kikar fram lite.

Innan man kommer upp i backen krävs tålamod :)

Bralla Goldberg, jacka moncler . Munsårsplåster pga stress. Häpp:)

Kidsen är så snabba ! Jag älskar att åka sakta jag

Önskar dig en fin vecka!

kram IDA

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00