ANNONS
PersonuppgifterCookies

Lata sig, soluppgång och nackspärr

/

Familj

,

Vardag

,

Hej du goa!

Hoppas din vecka varit fin som en piggelin! Jag har inte blivit av med min nackspärr så jag har tagit lugna pass i träningen och ska idag på akupunktur som jag hoppas ska göra underverk. Har ett lopp imorgon som jag gärna vill springa. Men jag kommer inte springa om jag har smärta. Oh no.

Veckan har varit fin. Jag har sett till att ta vara på lite dagsljus så ofta jag kunnat mellan jobbet och en morgon fick jag med Hunken och vi hade en helt underbar morgonpromenad! Solen steg snabbt och disen lättade. Vi stod vid Kallbadhuset och andades, kramades och tog in våren en stund.

Ljuvlig morgon

Soluppgång är mitt bästa!

Sedan har jag vabbat , varit i Nyköping som sagt och fått gjort en hel del hemma. Så galet mycket deadlines som jag behöver hinna med och jag hoppas varje vecka att nästa ska bli liiiiiite lugnare =) Verkar omöjligt just nu. Det poppar upp saker hela tiden. Då är det än viktigare att lata sig och vila när man kan. Eller bara TA sig tiden till det.

Vabbdagar blir ändå jobb för mig tyvärr.. Ingen som gör det åt mig. Men då o då tar jag paus och pussar på liten bus och tog med honom ner till stranden en stund på em. Det är läkande tror jag.

När jag kör bil har jag antingen tyst eller ljudbok. Försöker hitta lugnet där.

Jag har ETT enda öppet träningsevent i vår och det släppte vi platserna till NU idag! Du är SÅ varmt välkommen till en helg galet fin dag. Kvinnor som vågar ta plats och bara öser kärlek mellan varandra. Det är workout, workin , soulfood och soulsurfing. HÄR kan du läsa mer om dagen och boka din biljett till Soulworkclub Dayclub 18 juni i Gbg.

Ha en fin dag goding.

Lata dig när du kan. Det gör gott för själen.

Puss o kram

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00