ANNONS
PersonuppgifterCookies

Raceraport HOKA Trail Halvmaraton

/

Träning

,

Hej du fina!

Ja! Jag kunde genomföra loppet !! Wiii!!! Vaknade utan smärta i lördags. Dock begränsad rörlighet fortfarande så jag behöver besöka akupunktur igen denna veckan. Det hjälpte verkligen bra !

Lördag morgon vaknade jag utvilad. Tog en långsam promenad med Pappa till bageriet och köpte allt dom hade och lite till =)

Mums! Ja Pappa har också On running skorna. Han älskar dom! Han springer varje dag den goe gubben!

Ninis körde oss till Torekov 10:30 och vi släppte av Daniels bil i Hovs Hallar. Jag som coach fick gå in med hela handen och säga att han inte fick springa hela. Han jobbar galet mycket nu och stressen är lite för hög. Då kostar det för mycket att ta ut sig på ett lopp. Även om vi aldrig maxar så ska man ha stor respekt för att hålla igång kroppen i avancerad löpning i 2 h. Så han blev min pepp-kompis vid start och hare första milen.

Prep. Bra kläder. Tänkte ta ett lager. Blev två men slängde av mig en tröja efter halva.

Ja o min Hunk. Herregud så jag älskar karln. Han o ja liksom =)

Vädret i Torekov vid start var på topp och även jag ! Mitt i ägglossning vilket är ultimat för att prestera.

Jag åt lite mer än vanlig frukost och drack lite mer juice dagen innan. En halvtimme innan start- en halv banan sedan något litet varje halvtimme på loppet. Direkt efter- salt o sött o vatten. Det blev en kanelgiffel, en påse chips och massa vatten. Hemma sen fyllde jag på pö om pö några timmar och rejält mål mat på kvällen till middag.

Jag valde mina On Running trailskor som är helt perfekta till detta! Torrt med lite lerigt här o var. Å jag trampade såklart igenom en stor gegghög och blev brun upp till knäet. =) Gött =)

Under första milen fick vi hålla igen här o var för det blev liksom kö vid hinder och små stigar. Jag tror att de skulle haft start varje kvart istället för varje halvtimme. Adrenalinet som pumpar och man måste stå still =) Hahah. Inte min grej =)

Det var ganska flackt med terrängigt underlag fram till Hovs Hallar sen fick jag smaka på mjölksyra

Jag fick verkligen använda mina starka ben i alla klättringar uppför och när man skulle hålla tillbaka nerför.

Det är ju inte som att släppa på helt som på asfalt nerför utan det är stenar, rötter och ojämnt underlag som man behöver se upp med. Men det är ju exakt vad jag älskar ! =)

Svårare än man kan tro men utmanande kul med stenrösen som vi passarade några gånger.

Hela loppet var nog cirka 400 höjdmeter och 21,5 km löpning. Jag mätte inte nånting. Bara gick på känsla. Ingen klocka, ingen mätning i mobilen. Bara jag och min kropp. SÅ tacksam över det den gör för mig.

Jag Mådde bra hela vägen. Jag kunde absolut pressat mig och kommit ner i tid men nä. Jag njöt av upplevelsen, peppade mina med-deltagare och log hela vägen in i mål.

Känslan när det står godingar i mål och ger high five och hejar! Alltså! TACK! Älskar er !! Nina, Daniel, Pappa, barnen. TACK! Bonus med Nette o Mange som jag missade men som hurrade in mig.

Det är en speciell känsla att skutta över mållinjen ändå =) Jag kom på plats 33 av 404 i motionsklass damer. Väldigt nära en topplacering då det inte skilde många minuter men det spelar ingen roll. Jag hade kul, mådde gott under och även efter loppet.

Väl hemma satte jag mig i solen sketen och nöjd . Tog en kaffe och blev serverad plättar av min älskade Stella !

Den tjejen ! Älskade Stella

Inte nog med det. Efter duschen fick jag en inbjudan till hemma -spa. Hon hade fixat iordning så mysigt och jag fick njuta av hennes omhändertagande en stund.

Hon och hennes fina kompis Ella hade fixat allt. Jag fick hårbottenmassage, ansiktsmask, benmassage och bara njöt.

Eftermiddagen njöt jag vidare i solen, knoppade en kvart och sedan fluffade jag luggen och tog med familjen till Boathouse för en god middag. SÅ mysigt.

Hade inget sug på vin denna helgen. Skönt ibland också. Så busigt gott att få ta ett glas en måndag eller tisdag istället ju =)

Nu har jag en så rolig vecka framför mig !

Deadline på boken innan tryck, Gbg med möten och mys sedan åker vi till Öland på tors kväll för 50-årsjubileum på Daniels Hotell Borgholm.

Hoppas du får en fin vecka darling!
Kram Ida

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00