ANNONS
PersonuppgifterCookies

Helgen i bilder, valborg och havet

/

Familj

,

Så fick jag i fredags äntligen kramas med min gudinna Johanna!

Jag och barnen tog tåget till Göttlabörj och jag kom i sista sekund på att ta med cykeln! Daniel skulle möta upp oss där och vi skulle sen då åka bil hem på lördagen. Då tänkte jag- AH! Två flugor i en smäll! Istället för att först sitta i bil och sen 2 h på cykel kan jag ju bli avsläppt och cykla sista biten hem! Briljant!

På tågstationen i Båstad med mina godingar å cykeln då inräknat =)

Det är trixigt att få ihop långpass med familj helt klart. Mina vardagar tränar jag ju innan dom vaknar mellan 6-7 men på helgen är det ofta långpass på både cykel och löpning och jag vill inte vara borta så mycket från dem… jag är sjåpig jag vet… =) Så jag springer även tidigt söndagar för att kunna äta frukost med dem sen. Cykel är svårt tidigt då det nu varit lite kallt och frost= halka på morgonen så jag måste vänta tills fm/lunch/em. Nackdelen då är också att det är mer trafik och det funkar men det är helt klart skönare att cykla med lugnet.

På tåget var jag lite rädd att någon skulle hoffa åt sig min fina vita fara så jag satt o vaktade en i tåg-korridoren =) Hahah! Charlie var sån gentleman så han bytte av mig och hjälpte till också. Han är en så fin kille så jag smälter! Han är så mjuk och omtänksam helt utan att kräva något tillbaka.

Vi klev av i Kungsbacka och mötte upp en efterlängtad Hunk. Tror jag pussade honom 439587 ggr innan vi kom in i bilen.. Elle.. a trängde in oss i bilen med cykeln ( har inget drag på bilen) =)=) Hahah! Familjen kaos.

Så förslog jag en glass på torget innan vi skulle vidare till Johanna med familj. Det var mysigt!

Älskar Solero!!!!

Poff så var vi i paradiset! De har köpt ett hus i Gbg skärgård som är en dröm! Iaf för dem och även oss. Älskar att nästan bo I havet och lugnet som är i en vik som de bor i.

Mys med godingar ! barnen älskar att hänga ihop.

De grillade fiskspett med bulgur och tzatziki. Mums.

Alla fick egenbroderad servett med olika motiv. Stella fick dela ut. Jag fick en elefant.

Vi satt alla och gäspade 20:15 så vi var allt i säng vid 21:30 som vanligt =)

Morgonen tog vi kaffe i lugnet och sedan tog Johanna med mig på en mysjogg i ett närliggande naturreservat. Herreguuuuuuuud så fint det var ! 6 km sa POFF! Lugnt o fint och vi pratade om livet som alltid.

Så oerhört vackert. Både kvinnan och utsikten.

Vi blir alltid sådär busiga ihop. Barnen håller skämskudde hela tiden =) Vi stod upp och dansade på frukosten efter loggen fyllda av rus från mysjogg och kalldopp. Älskar!

Johanna o Andreas. SÅ SÅ fina människor. Så tacksam för dem.

Så busigt alltid när vi ses. Johanna tar fram det hos mig. Vilket jag ÄLSKAR! Mer lek i livet !

Efter frukost- promenad med min guddotter Solei.

Lär henne allt jag kan. Här-att smörja torra läppar. =)

Vi gick allihop till en lekplats efter frullen innan vi for hemåt igen.

Vi packade in kaoset i bilen och for iväg mot Båstad. I Falkenberg kastade dom av mig och jag skulle då navigera mig hem och undvika E6an. Det var lättare sagt än gjort. Men efter lite felkörning både innan, i och efter Halmstad flöt det på. Jag var i ett lyckorus i Laxvik med havet som medpassagerare då det glittrade så fint så jag nästan grät. Då kom en grusväg. Med stora stenar. Lång väg. Där kan inte min cykel åka. Så de va inget att gnälla över- upp med cykeln över axeln och promenera i klick-cykel-skor.  =)

Till slut kom jag till en skogsväg och Kattegattleden igen. Inte ultimat för min cykel med ändå körbart. Där körde jag helt vilse, höll på att kissa ner mig och till slut kom en dam som guidade mig rätt. 2,5h senare rullade jag in i Båstad nöjd och glad. Blev serverad Hunkens burgare och hemmagjord lemonad av Stella och sedan gick vi till Valborgsbrasan och myste. SÅ fint ordnat av Riviera.

Dagens hjältar- en så fin dam och hennes vovve som fick mig hitta hem.

Valborg är ju himla fint.

Ja o han. Mannen i mitt liv som är mitt allt och halva jag.

Söndag morgon orkade jag faktiskt mina planerade 20 km löpning. Sedan var det bortamatch för Lilleman och såklart är mami med brassestolen och kaffe vart i landet han än ska. Han gjorde två mål och jag skrek mig hes som alltid… =)

Söndagens långpanna var underbar!

Alltid kaffe på fotboll. Gärna fisljulmmet.. =)

När vi kom hem jobbade Daniel som han gjort hela dagen stackarn och Stella tog emot oss med fika.

Goa Stella så fint hon gjort åt oss!

Sedan skulle jag plantera i krukorna men kolavippade i soffan med te och Family Bridgeton. Det gör jag då. Känner ingen press att hetsa runt mer när helgen varit smackad. Kanske får feeling och planterar idag. Den som lever får se. =)

Ha en fin vecka raring!

Kram Ida

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00