ANNONS
PersonuppgifterCookies

Cote d azur!

/

Resor

,

Ja! Yes! Tack!
SÅ GALET TACKSAM att vi kom iväg . Bara vi fyra….

Sommaren har varit helt magisk men vi har (enligt mig inte barnen 🙂 ) inte varit så mycket tillsammans.. Stella har jobbat, vi har alla gjort lite på varsitt håll etc…. Så att få åka hemifrån lite. Bara vi fyra! Nya dofter, smaker och intryck!

MAGISKT!

Vi bor 6 nätter i Nice på Jay hotel och sedan 5 nätter i Juan Les Pins.

vi åkte till favoritstranden direkt !! Plage Passable! Där min bästa bästa massör Andrea håller till. Det är i särklass den bästa massagen u hela världen!!!!

Nu ska vi bara njuta. Vara tillsammans . Pussar dem redan så de ledsnat på mig:)

Hoppas din helg varit fin vännen!

kram IDA

Mina coola killar ! Vi har bilat ner innan också. Funkar de me.

Godmorgon Nice! Helt ok hotell. Mysigt och trevlig personal.

Till stranden! Klänning HM bälte Zara brillor Fendi scarf Alex Mqueen

Lyxfika!

Försöker vara cool fast jag egentligen är alldeles för mesig . Svar ja

Min snygga Hunk! Plage Passable Beach

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00