ANNONS
PersonuppgifterCookies

Intervaller efter sommaren

/

Träning

,

Hallå där köp blåbär!

Nu är jag änna avundsjuk på mig själv faktiskt. Mår så gött. Är med mina 3 på en plats där stressen rinner av mig som smält smör i öken.

Jag har inga gränser på njutet.

Vi bor på ett väldigt simpelt hotell och sängarna är totalt stenhårda:) Kudden är mer som en ihopvikt handduk som vinstpengar ute och stärkt i en mangel…:) Men men. Jag sover gott! Så tacksam för det.

Så imorse kände jag för att testa lite fart.

Jag sprang min senaste intervall 25 maj. Sedan kände jag att kroppen inte svarade på det . Stressen och sömnlösheten hade satt sig i kroppen. Då lyssnar jag. Backar och svarar med mjuk följsam träning. Att träna är mitt liv och jag hoppas alltid kunna göra det. Det handlar mest om att lyssna in och anpassa.

Kanske har du haft en go semester och fullt upp innan sommaren så du inte heller kunnat köra på. Då vill jag säga- ta det vackert.
Rusha inte in i alla vanor direkt nu. Straffa inte din fina kropp o själ för att du mått lite extra gött.

Pö om pö kliv in i rutinerna igen och lyssna. Du har tid! Du har tid att lyssna in. Risken är alldeles för hög att du kutar för fort och inte mår bra av det annars.

Så. Lägg upp en plan med rörelsekärlek varje vecka. Så som du känner att du har tid med nu.

Vill du lägga in mina intervaller- vassego!:)

3 km mysjogg

10 st 1 min fart 30 sek mysjogg

2 km nedjogg successivt långsammare tills du är klar.

Å är du inte där än- få in lite vardagsmotion till att börja med. ALLT ALLT ALLT är bättre än inget.

Kärlek o kramar

Ida

Morgonjogg i hettan här i Frankrike. Brillor oakley. Linne Röhnisch 

Vyerna ! Breathtaking!!

Så kul att hetsa lite med andra löpare

Ljuset är totalt helt sagolikt

After Run!.
Selleri , gurka o citron

Sen- acaibowl och 3 mackor. Älskar frukost!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00