ANNONS
PersonuppgifterCookies

Alla äventyr blir inte bra

/

Familj

,

Resor

,

Nej det ska gudarna veta.

Det blir inte alltid bra. Det kan omöjligt vara så. Ibland tänker man något och gör men sen blir det inte riktigt enligt de förväntningarna. Endel tänker alltid det värsta scenariot för att ”förbereda sig” för katastrof och därigenom tro sig blir mindre besvikna på utfallet.

Jag jobbar lite tvärtom. Visualiserar det bästa. Kan drömma mig bort ordentligt och måla upp en drömbild:)

Detta är i allt. Ibland blindhet riktigt jädra bra och när det inte blir det har jag iaf varit glad och nöjd fram tills dess att det gick åt pipsvängen. Så löser jag det då helt enkelt:)

Se nu detta… ” Cykla med familjen längs franska rivieran och ta dagen som den kommer”…. Vi packade badkläder, handdukar  hyrde cyklar och hade med vatten o frukt .

Taggade innan!

Första 100 m höll vi alla på att köra in i varandra när vi skulle åka i en konvoj ut från byn Juan Les Pins. Sen väl ute på vägen körde bilar o motorcyklar i monsterfart 2 cm från oss varpå en i familjen skrek i panik och stannade.

En liten sträcka på ca 100 m njutning innan bad 1

Litet terapisamtal och lögner om att fransmännen har koll på läget i sin bil for vi vidare. Då kom en backe. Svordomar från alla håll. Men sen nerför och alla glada igen.
Där! Bada. Sagt o gjort. Gött o svalka sig. Sand överallt och ett jädra sjå att få på sig kläderna igen. I med blöta badkläder som väger bly och smutsiga handdukar for vi mot lunch. Visionen var en trevlig strandrestaurang med utsikt över havet och ett iskallt glas rosé ! Nöjda barn och pussandes föräldrar.

Stopp 1. Bad

Här mådde vi ändå gött en timme

Väl framme efter 2 felåk och 26 svordomar och svetten som rann på oss alla så var restaurangen totalt fullbokad. Vi tjatade oss till ett bord. Inne. Själva . I klibbiga skinnsoffor och personalen glömde oss hela tiden. 5 min att slänga i oss mat för att ingen skulle slå ihjäl någon annan, vatten att dricka, 90 min att vänta på att få beställa, få vatten, få mat och betala.

Sen bad- sand överallt, folk överallt, barn som till slut höll på å dränka varandra av osämja tog vi oss mot cyklarna igen. Svettiga föräldrar som försökte hålla humöret uppe hos alla.

    Böket med all sand, blött , fuktigt, svettigt, salt … Hahhaha!! Min skjorta OttoDame. Brillor Bottega

Cykla hem blir bra.
så tappade jag min väska. Så kom en backe, tappade väskan igen. Denna gången ordentligt så allt for ut i vägen , sen en backe och en backe. Avslutade med ytterligare en väskincident. Ser också hur Daniels rygg haft en liten blöt fläck mellan skulderbladen som blir mer och mer likt en vattendränkt skjorta …

sedan Felkörning upp i en till backe, bilar som körde i 165 km/h 2 cm från oss och GPS som visade fel. Inte en gång fick vi iordning på en nedförsbacke eller en synkroniserad härlig tur utan med kaninpuls kom till slut fram till cykeluthyrningen och tog vårt blöta tunga pick o pack hem till hotellet igen.
Sopslut. Men alla glada till slut.

Så. Jag skulle EJ rek cykel i Antibes med omnejd med barn så att säga.

Tacohej!

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@idabolsson
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00