ANNONS
PersonuppgifterCookies

Beach outfits

/

Mode

,

Ja men visst . Ytligt som skam men jag ÄLSKAR flärden på den franska rivieran! Något jag saknat sista månaderna. Att få känna mig fin. Det är inte alls viktigt vad någon annan tycker. Jo faktiskt ! Kanske Daniel då.. men ändå.
Jag har inte orkat piffa mig . Gjort det väsentliga sen inte mer ….

Så nu fick jag gå all in! Å ni som följer mig vet att jag först skapat lycka genom grunden. Jag är fast förankrad i jorden det vet ni. Jag går mest runt som en trasa hemma i byn och jag älskar! Men jag gillar att locka fram min feminina sida ! Den där jag får glittra, färg, glans o leva ut totalt !

Många av er skrev och frågade om mina outfits till stranden som är min favorit ! Att få klä upp mig mitt på blanka dagen ! Det är kul och jag har faktiskt en liten del av garderoben just till det. Mycket har jag haft i flera år som ni kommer se på bilderna. Det används ju bara i solen några dagar per år så det håller länge.

Här tänkte jag bjuda på mina outfits och lite tips till dig:)

1. Våga färg! Både på badkläder och läppar!

2. Köp lite billigare bijouterier och smycken på second hand och bada med dem! Ha dem hela dagen ! Det lyfter en hel outfit !

3. Piffa upp en enkel klänning med skärp i alla storlekar för att markera midjan och få en annan siluett.

4. Scarfs! På huvudet, runt midjan , vira runt handväskans handtag eller runt handleden

5. Köp skjortor på herravdelningen för en oversize look

6. Investera i en stor korgväska som strandbag. Den håller år efter år.

7. Köp ett par mörka solglasögon för att skydda och ett par caféglas som du kan ha i skuggan på lunchen för en elegant look

8. Våga klä dig som du känner dig . Inget rätt inget fel. Bara det DU trivs i är det enda!

Ha en fortsatt fin vecka

Kram Ida

Sandaler Bottega veneta, klänning massimo dutti, scarf gucci, halsband pilgrim

Klänning HM, skärp Zara, glador Fendi 3 år gamla

Bikini o kaftan köpta i en liten butik på Cap Ferrat. Glitter =) Glasögon Loewes 3 år gamla fått av min Anna =) Halsband Pilgrim, örhänge HM

sandaler bottega, kjol zara, baddräkt Hanne Bloch 6 år gammal

Älskar denna baddräkten. Haft så mycket som både festtop och i havet

Kaftan HM

Kaftanen fyndade jag på HM rea för 100 kr.Bikini bikbok, halsband Chanel

Brillor Dior och läppstift på lunchen från Clarins Joli Rouge, det färgglada armbandet fick jag av min vän Suz och är från Hermes.

Klänning från Devotion Twins

Klänningen från Devotion Twins är 3 år gammal

Baddräkt Arket

Kaftanen användes flitigt för den var så lätt att dra på och av. här i cannes

14

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00