ANNONS
PersonuppgifterCookies

Frihet i Hovs Hallar

/

Träning

,

Hej du vackra själ!

Hoppas du mår gott såhär i slutet av augusti. Wow vilken vacker augusti vi haft. Ja förutom skyfallet över byn men ändå.

Snart startar min absoluta favoritmånad- September!!! Ska hålla tummarna och be för sådär krispigt fint väder. Längtar till tomma stigar om mornarna och frisk stilla luft som får mina lungor att smekas i takt med andetaget i min mysjogg! Ahh! Love it!

Men nu till frihet. Höstens mantra. Frihet. Så i lördags packade jag en liten ryggsäck, sa till mina killar att vi skulle ut på tur. Stella va me kompis och ville tyvärr inte följa med.

Jag körde ut oss till Kattvik där vi ställde bilen och på med bra skor . Sedan gick vi mot Hovs Hallar. Det dröjer inte många steg innan andetaget går lite djupare. Jag brukar ha NOLL mobil när jag är i naturen förutom när jag tar upp och tar kort. Denna lördag följde jag mina fina vänner när de körde Ironman i Kalmar så jag var helt ärligt inte helt bara där. Men nästa gång ska jag lägga den på Stör ej i fickan.

Hursomhelst så hade vi en så himla mysig hike. Vi valde att gå nedanför stigen. På de klippiga stenarna och blocken som ligger vid havet. Charlie älskar att parera  fall och planera nästa steg. Det blir som en härlig hjärngympa samtidigt som lederna får jobba bra. Att bara gå rakt och platt kan skapa lite stelhet i de andra leden som våra ligament faktiskt kan röra sig i. Så detta är bra för alla.

Bästa hiking-kängorna från On running ! Haft i 4 år nu. Älskar !!

KLättertokig

Ja o min lille

Vi gick o gick, utforskade nya stigar, klättrade upp halvvägs, vände, hittade ny stig, gick ut över klippavsatsen och gissade höjdmeter och njöt av en helt helt fantastisk augustidag. Perfekt temp om jag får välja.

Sen satte vi oss längst ut på en klippa och pratade om frihet. Alltså min son!

åååååå jag gråter när jag tänker tillbaka på allt han sa där och då. Vi satt och tittade ut över havet och han talade från själen. Så jädra fint. Både jag och Daniel bara lyssnade utan att leda eller döma. Bara nyfiket lyssnade och som han malde på om djup. Kunde inte varit lyckligare än just där och då. Jo om Stella varit med också. Men att få vara ute i det fria, sitta på en klippa och äta lite snacks , se ut över havet och horisonten tillsammans med mina två bästa killar. Nyp mig så lycklig!

Bästa barsen enligt mig. Moonvalley. Så manga smaker, inte så mycket skräp och socker i heller.

Finns både proteinbars och ”vanliga” mellis

Kärlek om två

Det är dessa stunder jag iaf lever på när vardagen kommer och biter mig i rumpan =) Då tänker jag på ett sånt moment och blir varm inifrån och ut.

Tänk va frihet är för dig?

Kärlek

Ida

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00