ANNONS
PersonuppgifterCookies

Sova på ballen o jobb i Nypan

/

Vardag

,
  1. Jaha . Då hade vi la fredag igen då gänget .

Senna veckan sa verkligen pofftoff! Har inte så mycket glamouröst att rapportera till herrskapet förutom jobb jobb jobb.

Natten mellan tis och onsdag fick lille C för sig att sova ute på balkongen. Det fick han såklart. 22:00 låg han sen i min säng och Hunken fick ta över äventyret 🙂 Den natten njöt jag också av rörmokare i huset till 03:00. Rimligt ? Nej. Sov som en kratta men tyckte så klart mest synd om dom två. Varför dom körde så sent vet ingen människa men det var inte rimligt oavsett. För någon. Så kan de va.

Gulleplutt

Onsdag morgon yr i bollen efter en vaken natt tog jag mig en mysjogg efter lämning på skolan. Då ploppar det upp i kalendern att jag ska ha fotografering för en tidning som gjort ett stort reportage. Illa kvickt fick jag vända hemåt och göra mig så vacker som gick med mörka påsar PLUS pollenallergi av rang 🙂 Inte mitt snyggaste på dom bilderna näjjjjjjj….. Men det är en världslig sak ändå.

Fotografen o jag tog bilder på stranden , bryggan och hemma o huset

Sen snabbare än blixten for jag iväg till Nyköping för jobb med Mymowo. Fick celebert sällskap i bilen under de 5,5 h det tar att köra från Båstad. Han jobbade konstant i 2,5 h sen fick han köra. Somnade secklandes i bilsätet efter exakt 1 minut senare:)

I Nypan va de varmt som skam. Vi tog en burgare på Max. En vego med sallad som ”bröd” och bönsallad med grön smoothie till. Bra jobbat Max! Dock hade vi båda två uppblåst mage hela kvällen sen:)

Tors morgon 7:40 var jag i studion och köttade igenom 3 pass i rapidofart då Charlie ringde 07:55 precis innan första tagningen och grät av magont. Mammahjärtat blöööööder då… 5,5 h från min älskling:(

Men jag tror inspelningen gick bra och att det blir fina pass för våra medlemmar. Älskar att jobba med Mymowo och människorna i det företaget. Så oerhört fina. Så så fina!! Du vet väl att du alltid kan testa gratis 30 dagar HÄR .

Yin Yoga

Älskar lugnet i Yin

Nu blir det en helg med häxor, havsdopp och äventyr! Mer om det nästa vecka!

Ha en fin helg !

kram Ida

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@idabolsson
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00