ANNONS
PersonuppgifterCookies

Familj eller familj

/

Familj

,

Hej på dig du din vackra skapelse!

Vad sjunger själen idag då? Min sjunger om kärlek. Herregud så kär jag är. Ja å ändå har jag inte ägglossning … hahah! Ibland blir det så bara. Min man utstrålar något just nu som gör att jag bara vill kramas oc pussas mest hela tiden. Ville inte släppa hans hand på morgonpromenaden. Han tyckte nog den va lite bökig att hålla i när marken hade hålor, gupp o slingriga stigar. Men jag höll kvar… hahah. En jobbig j—el helt enkelt =)

Han är verkligen mitt allt. Å mina små godingar. Sen har vi familjer vi älskar fast på avstånd då vi bor ifrån varandra. Sen på senare år har jag insett att jag och min familj har fler som är som vår familj. Utan blodsband. Människor som liksom bara smälter in i våra liv och förgyller, förhöjer… Ger och tar kärlek. Omfamnar, lyfter, stöttar, öppnar. Människor man får vara sig själv med. Familjen Wikmar är en av dessa. Finns inga jag kan vara så mig själv med som med dom. Dom som vi älskar aktiviteter och rörelsekärlek. Vi äventyrar och skrattar. Vi kan också sitta osminkade i myskläder en lördag och prata om djupet. Så det gjorde vi i helgen.

SÅ oerhört tacksam för dem. Barnen älskar varandra och vi dem. Barnen känns som ens syskonbarn och alla hjälper alla.

I fredags kom dom och vi firade såklart Helens prestation att komma långt upp på pallen under förra helgens Ironman Kalmar och kvalificera sig till Kona, Hawaii för att tävla i VM i Ironman. Dit kommer man bara genom att då komma på pallen helt enkelt. Så nu är hon både bland de bästa i Sverige på Ironman och på Swimrun eftersom hon ska tävla i VM nästa helg i just swimrun.. Hahah! Underbara kvinna av superkraft!

Glömde helt ta bilder på kvällen för vi blev uppslukade av varandra men morgonmyset var det inget fel på. Stella och tvillingarna Sid o Frank gjorde supersmoothie och vi vuxna tog en promenad i regnet och köpte färska frallor. Sedan blev det deluxfrukost.

Gullisar! att få höra dem samarbeta så fint me!!

Tadaaaaa! ÄLSKAR frukost! Bordet är köpt på en antikhandel. 

Sedan gick jag och superpowerwoman till grannen – Malenbadet.

Där hon lärde mig massa kul teknik i min simning. WOW vilket skillnad det kan bli att bara få lite tips! Skulle kunnat simma i en evighet men vi hann bara 45 min sen skulle vi iväg på äventyr med våra familjer. Mer om det i nästa inlägg.

Helen o jag lyckan efter ett simpass i sommarregn i tom pool.

SÅÅÅÅ mys med regnet som smattrade på hela tiden.

Efter sim och innan äventyr stannade vi till på Hallands mysigaste och i särklass godaste bageri- Vilgots Surdegsbageri i Våxtorp.

Alltså har du vägarna förbi- eller bara åk dit ändå ! Helt helt otroligt gott, mysigt och härlig stämning! Felicia som driver det är en underbar kvinna som förtjänar all credd för det hon skapat/skapar där. WOW

Alla goa barnen väntar på mellis/fika.

Hoppas nu din tisdag blir fin vännen.

Skicka kanske ett sms till någon du tycker om. Det gör ofta både dig och den glad.

Varm kram Ida

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00