ANNONS
PersonuppgifterCookies

Tror du på spöken?

/

Familj

,

Jag tror inte på spöken med vit rock och bus. Att spöken kliver fram som elaka monster och vill äta upp en … Nä dom tror jag inte på.

Men jag är helt övertygad om att det finns någon form av energi som flödar och ibland hjälper till, ibland fäller krokben. Något vi inte ser eller hör men känner. Det ihop med våra mänskliga frekvenser och hur dessa krockar kan ibland ha stor eller mindre inverkan på våra liv.

För varför skulle det bara finnas det vi människor lyckats få som sinnen att se/höra/känna. Vi har bara 5 sinnen. Tänk om vi hade haft 10 sinnen och kunde på något annat sätt lägga märke till de energier som jag talar om…

Sedan vi började riva i huset har jag känt en dålig energi av flöde i vårt hus . Vilket jag aldrig aldrig gjort innan. Varför vi ens köpte huset var av den starkaste anledning att energin var magisk! Jag minns än idag första natten jag sov i detta huset som gäst på det dåvarande Strandpensionatet. På morgonen vaknade jag innan Daniel, smög ut på trappen i gårdshuset och satt och kisade i solen mellan pelargonerna. Sörplade på mitt kaffe och kunde höra havets brus. Jag kände sådan harmoni och lycka som jag aldrig tidigare känt.

Så efter några år blev det mina mornar. Det blev mitt hem och jag har varit lyckligare än någonsin över att få bo i mitt drömhus.

Så började bekymren och vi upptäckte fler och fler saker i vårt gamla hus som höll på att falla sönder. När man liksom lyfter på lager så ser man djupet. Djupet var inte i detta fall stabilt och gediget. Tvärtom. Röttet och nära att falla helt ihop. Vi har alltså fått rädda detta hus genom den totala renoveringen vi behövt genomgå.

MEN allt och allt och allt har krånglat. Då menar jag allt. Finns inte text nog att skriva om det men trust me…. ALLT! Så vi har kämpat på i motvind, motgång, motvind och motgång igen. Till slut kände jag att nu får det vara nog! Något är inte som det varit här. Någon energi har letat sig in på något vis och orsakar smärta. Den måste väck.

Jag kontaktade Lina på Besjälat i Halmstad. Frågade henne om hon kunde komma ”tömma huset” på dålig energi och fylla det med kärlek igen. Vi har själva försökt hela sommaren men inte alls lyckats nå hela vägen.

Lina påbörjade direkt. Hon kände saker från dag i via energierna och jobbade endel hemma först. Sedan kom hon till oss i fredags och så fort jag såg henne började jag nästan gråta. Men sånt gör man ju inte så jag höll såklart inne tårarna och bet i tungan… ( jo jag borde visat mina känslor men man är inte alltid så klok)

Hon förklarade , frågade, gick runt, kände in, rensade och fyllde. När jag kom nära kände jag samma. Något konstigt i kroppen. Ibland knäsvag och ibland svettningar. Någon gång hjärtklappning och en gång som att jag ströps. Så det blev 2,5 kraftfulla timmar som vi betade igenom huset.

Lina. Lina vilken kvinna! Skulle nog helst vilja att hon bodde hos oss en vecka eller ett år typ. Älskade att ha hennes närvaro i hemmet.

Daniel kom också hem och dom hade också samtal som rensade. Allt i processer. Steg för steg. Helt makalöst hur jag kände att när hon klev ut i hallen för att åka hem igen så kunde jag liksom andas lite lättare…. Sedan när hon såg in i mina ögon. Med hennes gnistrande vackra ögon…. klart jag grät då. Hon såg rakt in i min själ som var lättad. Så lättad

Vi fick lite hemuppgifter allihop att jobba vidare med vilket vi gör. När Charlie kom hem från skolan slängde han i vanlig ordning av sig hjälm och väska och sträckte ut armarna som ett T, tittade mig i ögonen och sa,. ” men mamma va skönt det känns här” som att jag kan andas mer. Alltså den killen….. Så fin!

Vi fick ett frö att vårda. Nytt som ska ge liv i vårt hus. Sedan en olja hon skapat åt oss som ska skydda. 

Lina bad oss göra oss av med små saker, som visade sig inte alls betyda något för oss utan bara var där och störde. En sak ska vi göra en ceremoni av och verkligen göra oss av med. Blir spännande.

Lina Karlsson, inspiratör och vägledare. Du kan läsa mer om henne på hennes hemsida HÄR och på instagram heter hon @besjalat .

Hon driver en studio tillsammans med sin syster i Halmstad. (OBS inget samarbete. Jag har betalt för hennes tjänster. Vill bara tipsa er.) Lina är oerhört klok kvinna. Närvarande, varm, rak, ärlig, inkännande och lyhörd. SÅ fin aura och som sagt… vill bara vara nära henne. Hon bjuder in till så mycket och i henne finns något så stort. WOW. Tack Lina för att du är du och ville komma hjälpa oss!

Så nu fortsätter vårt arbete men jag känner , precis som alla andra i familjen en annan ton, känsla och harmoni i huset. Vi ska tillsammans jobba med att behålla den så. Det är som allt annat, ett dagligt jobb att välja fokus. Vårt fokus är fortsatt just Frihet.

Önskar dig en fin helg raring!
All kärlek

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00