ANNONS
PersonuppgifterCookies

Tjejkväll med genuitet

/

Mode

,

Ja himmel så många tjejkonstellationer jag varit med om i min dag. Hur jag känt mig som en udda fågel, ful ankunge och malplacerad bonntös…

Jag har försökt anpassa, smälta in , känna av, klä i mig roller och efteråt varit hel sopslut . Dränerad på energi .Allt för att behaga andra. FÅ dem att tycka om mig.

Det gör inte alla ändå. Alltså tänk vilken befrielse när jag insåg att alla kan inte tycka om alla. Men att vara sig själv. Sitt egna sanna jag gör att man kan känna sig så fri. Så fri och välkommen hos de som det då passar ihop med.

På äldre dagar har jag ju funnit äkta vänner. Dom jag fullt ut kan vara mig själv med. Å himmel så skönt! Dom tycker om mig! MIG! Som den jag är. Inte vad jag har på mig, inte vad jag jobbar med eller hur jag bor. Utan mig. Ida. Så fint så jag nästan gråter när jag skriver detta. Mina vänner är så viktiga i mitt liv och jag skulle gå över floder och stormigt hav för att ställa upp för dem när de ropar. Vi har en villkorslös vänskap. Det är mer sorger och bedrövelse som diskuteras än lycka och välgång kan jag lova. Alla har vi skit i bagaget och saker som skaver just för stunden. Å det är i goda vänners lag det lyfts och känns lite lättare.

En sån kväll hade jag hos min Ninis i fredags. TAcK Ninis för att du är du med alla dina färger och sidor ! Älskar det med dig ! Tack också alla goa tjejer som låter er bäras av oss andra när det behövs. Vi ser också till att hylla varandra och alltid helt utan jämförelse eller tävlan. SÅ befriande !

Outfit Zara. Kjol, bandeau, kavaj. Skor Bottega Veneta. Väska YSL

Jag och min Ninis! Min outfit från Zara,

Fick en så fin väska av Suz på Clarins där hon proppat den med godisar.. Se nästa bild…

Har redan testat BB Cream och herregud så bra !! Perfekt när man vill ha lite makeup men ändå inte. SÅ fin yta på huden efter den. SOS är deras primer som också har lite glitter/skimmer i sig. Sånt jag älskar ! Lilla flaskan är en fix för makeupen. Man sprayar på den och doften är underbar. Den håller makeupen på plats hela dagen. 

Ninis, Isabell Rydberg, Suzanne Jaeger. De två sista godingarna från Malmö

Min fina Patzy, goa Katarina o Maria kramas.

Fru Stilista Jenny från RÅÅ. Hur fin?! Inifrån och ut!

Middagen var utsökt och Nina hade dukat inne.

Jag kände mig som sagt trygg nog att vara mig själv så jag gick hem nöjd och glad 21.:30 men alla härliga intryck gjorde att jag låg vaken länge och sov ganska illa. Så brukar det bli när jag druckit mer än ett glas vin och haft mycket intryck. Men det får det vara värt ibland ju =)

Ha en härlig vecka gulle!
Kram kram

Ida

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00