ANNONS
PersonuppgifterCookies

Dayclub here we go go go!

/

Träning

,

YES!!! Äntligen är dagen bokad och DU är välkommen !

22 oktober Varberg

SoulWork DayClub: Din inre kraft 🧭

22 oktobers edition av DayClub kommer att bli en mjuk viskning tillbaka till din inre kraft, din cykel! Dynamiskt varvar vi stillhet och lek, inre reflektion och bubbliga konversationer. Hela du är välkommen här, precis som du är.

Tid: 22 oktober kl 09.30–17.00

Plats: Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Coacher: Johanna Hector, Ida B Olsson

Pris: 1 598 sek

Anmälan: Biljettsläpp 9/9

Max antal 100 personer

Alla får en ljuvlig och lyxig goodiebag!

Tillsammans kommer vi att utforska kraften i kvinnans cykliska liv och även om du inte har en fysisk cykel just nu så har du det definitivt i dina ben och din soul. Allas upplevelser och erfarenheter är värdefulla och välkomna här!

Biljetterna finns HÄR .

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00