ANNONS
PersonuppgifterCookies

Helgens val

/

Familj

,

Goddagens vackra själ,

Tack som klickade dig in här och ville läsa. Du behöver inte gilla allt . Fattar att du inte kan det. Men jag är oerhört tacksam för den respekt du ger mig här. Inte ett ont ord eller elakheter. Så tack. Det är just det som får mig att vilja och våga fortsätta.

Så. Nu om vår helg. Vi skulle åkt upp till Sthlm där Hunken jobbat i veckan. Jag skulle kört en Swimrun tävling på lördagen och sen hem igen söndag.

Men så insåg jag att det skulle bli så stressigt och barnen skulle inte ha tid att uppleva Sthlm . Tåget tar liksom 6 h från Båstad så det är bättre vi spar den helgen när vi har en dag extra att ge det. Jag ska upp o jobba i november. Då kanske familjen följer med. Det är på Allt för hälsan – mässan. Ska bli skoj!

Vi valde alltså att stanna hemma och återhämta oss i helgen. Bara vara. Ändå gjort massor såklart.

Så Hunken kom hem 21:00 fredag efter att ha varit borta på jobb hela veckan. Som vi saknat ! Oj. Lördagen tog jag en för laget. Gick upp i ottan för att åka med Charlie till matchen i Höganäs. 07:35 lämnade vi hemmet och det var många sömndruckna själar där. Killarna spelade fint och vann efter en jämn match. Så jag fick med mig en nöjd kille hem. Han gjorde 3 mål och spelade så oerhört fint och sportsligt. Det är viktigast av allt ! Att ha skoj och vara en bra med – och motspelare .

Så fina killar i Charlies lag! Gud så goa !

Min kille. 3 mål och så fina spel!

När vi kom hem vid 11:30 var jag såååååå trött . Försökte vila. Gick inte. Hade inte en bra dag. Sov illa på natten och alldeles för lite. Det påverkar mig så mycket. Sömn är min absolut bästa vän eller värsta fiende. Så . Jag tog min vita fina hoj som oftast skänker mig njutning. Så även denna lördag. Barnen var iväg på annat och Hunken jobbade lite hemmavid. 2 h rörelsekärlek i Skåne/ Halland och jag såg efteråt att tiden var något av de bättre jag gjort på den rundan. Utan att ens försöka. Det är ändå lite kul.

Fick tänka bort djuren som kröp under hela hjälmen och kläderna. Så fort jag tänkte på och kände dem fick jag panik!! :)

Sen tog jag en låååååååång dusch. Tror jag hann samla på mig 156 små små flugfän som då rann ner i avloppet. Fy farao! Helt orimligt . Hela kroppen och håret var fullt av småååååå rackare .  Usch!
Sedan myste vi hela eftermiddagen och kvällen. Charlie och Daniel lagade mat och Stella var på Väla med kompisarna. Jag njöt av ett glas vitt och bok i solen på altanen. Lyssnade på jazz och tog in tacksamhetens våg.

Denna är SÅ rolig ! Snällla läs den! Av Emma Hamberg. Jemapelle Agneta.

Löjromstoast till förrätt . Älskar!

Pankopanerad spätta med stompad potatis till varmrätt . SINNESSJUKT gott

Söndag morgon vaknade vi mjukt , njöt av morgonmyset, kaffe och barnen. Sedan gjorde vi frukost till dem och stack ut på ett långpass. Målet var lite höjdmeter denna söndag så Hunken bjöd mig upp för Italienska vägen. 200 höjdmeter rått upp på åsen. Kände mig vårlig. Sen sprang vi neråt. Superpigg. Tog en gel. Stark. Sen så. På slutet kändes det allt i benen att vi sprungit uppför…Oj oj oj…

Jag testade även Röhnisch nya löparväst. Bra fack för små vattenflaskor, en bra ficka för mobilen, någon mer för gels. Superskön passform . Satt på plats och blev varken tung, varm eller otymplig. Den var lagom i minsta läget för mig. Så är man mindre än mig kan den vara för stor om man ska ha bara en tunn t-shirt under om jag ska vara helt ärlig.

Testade Röhnischn ya löparväst och Maurtens nya gel. Båda får 10 p

Cloudmonster från On running

Min man ÄR magisk . Brunch efter 21 km satt fint.

Nu är veckan redan startad och den är FULLsmäckad kan en säga. Ska berätta mer när det kommer.

Ha en ljuvlig vecka raring!

Kärlek Ida

9

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00