ANNONS
PersonuppgifterCookies

Dejtday

/

Familj

,

Hej mitt i veckan!

Redan onsdag. Galet!

Hunken är ju som sagt en härlig prick jag hängt ihop med nu i 22 år. En av grejerna jag beundrar är hans driv. Han älskar att jobba och göra affärer så det är en stor del av honom. Vilket jag som sagt finner attraktivt . Att få se hans ögon lysa upp när han pratar om sin nästa affär. Å sen alltid hand i hand med ett nytt ideellt projekt som hans filantropiska hjärta vurmar för. Älskar den karln.

Nu reser han endel i Sverige eftersom hans hotell och fastigheter ligger på olika platser. Dels långt bort och dels tar det ju tid att köra eller åka tåg från Skåne . Så hans tid borta blir endel.. Vi saknar honom alltid men det går bra hemma själv . Jag är van och älskar att få ta hand om barn och hus själv. Älskar att få längta efter honom.

Något vi inte har så mycket tid eller möjlighet till är ju kvällsdejt. Vi har ju ingen familj där vi bor så det blir lite svårare med barnpassning. Snart är som stora nog att re sig själva men ett år till vill jag ha någon där som lagar mat och ser efter de små liven.

Så dagdejt på helgen, långa löparrundor eller ett glas vin en tidig kväll innan middagen med barnen blir våra stunder om dejter just nu.

I söndags hade vi nog den bästa av dejter på länge. Han hade varit borta hela veckan innan. Barnen var med kompisar och vi tog först en långgrunda på Bjäre sen åkte vi till Norrviken för stros o gos i parken. Vi åt lunch på Orangeriet och njöt av lugnet . Gå sakta, hålla hand, prata, pussas. Ja men alltså drömmen !! Det behövs ju egentligen inte mer. Natur, kärlek och lite i magen.

Norrviken på framsidan efter den långa allen.

Dahlior ! Vilken praktblomma! Grät nästan så vacker den var !

Japanska Trädgården

Lunch på Orangeriet

Fotoutställning i stora huset

Puss Stopp

Min. Bara min

Det är så stort på Norrvikens trädgårdar så man kan lätt gå runt en hel dag. Stövlar Zara, jeans Gina, Tisha Arket, Kavaj HM

Fika på Cafe Salamander

Han o jag. Herregud så jag är djupt förälskad i karln.

Jag kände mig så tankad med kärlek från honom och nu när han är borta mycket i veckan igen kan jag ju få tänka på vår dag tillsammans och le inombords. Saknar honom ändå alltid såklart. Men snart är det helg igen och jag får hålla om honom. Tur jag har två andra i mitt hem som vill kramas dom me.

Så- dagens tips till dig som har någon- Håll handen i naturen och pussas. Det skapar lyckorus!

Ha en fin onsdag!

Kram Ida

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00