ANNONS
PersonuppgifterCookies

En annorlunda fredag

/

Okategoriserade

,

Hej du goa fina!

I fredags blev det tidig fredagsmil för att hinna duscha och fara iväg till Malmö. Malmö! En så fin stad som jag absolut kan noll om. Turning Torso är väl det jag har koll på. Kanske lilla torg. Men sen. Alltså jag måste bli bättre på att turista där. Det är ju faktiskt nära Båstad.

Hursomhelst så fick jag det ärofyllda uppdraget att även denna kampanj och nya doft för våren, pryda CLEAN. Alltså va? hahah. Blir så förvånad varje gång. Men jag säger tack o bock och tycker det är noll jobbigt att stå framför kameran. Jag gör det inte till en så stor sak liksom. Jag är ingen annan än mig och vet precis var fötterna är förankrade oavsett var mitt jobb tar mig. Sen är jag alltid oerhört noga med att leverera! Att 9 personer tagit sig tilll studion, planerat och fixat för att det ska bli en bra kampanj är seriöst. Då vill jag absolut göra mitt yttersta. Men utan att försöka vara något jag inte är. Jag är jag och det kanske ändå är därför dom väljer att jobba med mig.

Oavsett älskar jag att jobba med dom. Alla på Scandinavian Cosmetic är som nallebjörnar ! Dom är närvarande, pigga, glada och ödmjuka. Vi har en rak och tydlig kommunikation och dom , precis som jag, älskar produkterna vi jobbar med. Mitt största problem var dag är att välja vilken CLEAN jag vill ha på mig idag för jag tycker så mycket om dem alla. Ibland har någon också varit och norpat en doft eller två ur mitt skåp… hmm… Underbart att ha en tonåring i huset =)

Förresten har nu clean 20% på alla dofter hos Nordicfeel med koden IDA20  Kolla HÄR

På plats i Limhamn, Malmö fick jag makeup och hårfix sen var det dags att fota olika setups för de olika layouten som komma skall till våren.

Doften är ännu hemlig men jag kan lova dig att den doftade HIMMELSKT! Jisses! Ni vet när det är lagom av allt och man kan ösa på ! Kommer bli min vårfavorit . den kommer lagom till lärkan börjar sjunga utanför mitt fönster i mars. Mums !

När jag kom hem efter en heldag i studion lagade hunken god mat och vi drack bubbel. Han tog fram en fin flaska för att fira livet lite. Mycket som hänt i veckan som är värt att njuta av. Livet. upp o ner o fram o bak men till slut ordnar det sig emellanåt.

Önskar dig en fin vecka!

Kärlek Ida

Madeleine och Nathalie gjorde mig så fin!! Å dom två! Vilka godingar !!!

Kom helt osminkad och lämnade som en Queen!

Alla tyckte samma tror jag och var överens om att det blev bra ! Pjuh. Skönt.

De är så snälla och låter mig sen få se ett urval och välja vilka jag vill använda. DET är lyhört och fint

Hemma fre kväll. Christmas jazz i högtalarna, barnen runt oss babblandes om allt mellan himmel och jord, skratten högt och värmen så fin ! Älskar hemma och de mina.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Vinterlöpning yay or nay

/

Hallå du glade speleman!

Hoppas du vaknat med precis rätt känsla i kroppen. Vad är du rätt? Ja att du lyssnar in . För du är dynamisk vet du. Du får känna olika varje dag. Att först känna, låta det kännas för att sen kunna göra något åt det. Antingen rida på den ljusa våg som sköljer genom dig eller se till att göra något för att bli kvitt molnet. För mig brukar bästa grejen vara att dels skriva tacksamhetsdagbok några rader sen ge mig ut. UT UT UT. Frisk luft och gärna en mysjogg. Det är min absolut bästa kucklimuckmedusin mot oro, ångest och låga tankar. MEN utan att förtränga dem. Jag måste först värka igenom dem. Allt får kännas.

Så på tal om mysjogg. Att löpa på vintern kan ställa till det ordentligt och många väljer löpbandet inomhus. Funkar toppelisnopp. Några tips här är:

 1. Ha alltid en lutning om 0,5-1 för att bandet ska vara rakt. Annars är det lite nedåtlutat.
 2. Ta på lätta tunna kläder för du svettas mer
 3. Drick vatten innan och lite under men speciellt efter passet för att fylla på förlorad vätska
 4. Som allltid- UPPVÄRMNING. Starta inte i det tempo du sen ska hålla passet igenom. Sakta jobba dig från gång till jogg till spring om det är syftet.
 5. Nedvarvning där du går nedåt och till slut någon minut promenad. Förhindrar också olyckor när du vill kliva av bandet.

Om du vill och kan- spring ute! Himmel så skönt. Rosiga kinder, syrerik luft och du kommer in som en nyponros.

Svåraste brukar vara vad man ska ha på sig .

 • En regel- frys lite när du precis går utanför dörren så blir du lagom sen.
 • Bylta inte på dig för mycket kära du. Låt kroppen få andas och svettas i fred men utan för mycket tunga kläder. Lätt lätt. En vindjacka och mössa eller pannband vid blåst så skyddar du dig mot det.
 • Benen behöver inte ofta mycket förrän det blir runt 0 grader. Då kan det vara skönt med lite fodrade löpartights.
 • Aldrig mer än 2 lager! Det blir bara tungt o bökigt. Välj hellre andra material såsom ull närmast kroppen för värme och en fodrad jacka eller tröja.
 • Helst 1 lager bra löparkläder. De från Röhnisch är mina favoriter år efter år. Du hittar dem
 • HÄR
 • .
 • Tunna vantar med lite extra skydd över fingertopparna är härligt. Tex dessa
 • HÄR
 • Ullsockor såsom dessa är mina bästisar på vintern.
 • HÄR
 • är de jag älskar. Dyra men du kommer tacka mig sen.

Min gräns går vid -13 då tycker jag det blir lite väl kallt i luftrören. Men innan det- det går. Bara kanske korta ner passet om du känner att någon kroppsdel blir för kall. Eller om det är för halt med risk för fallolycka- då springer man inne.

Vill du ha än mer specificerat kan du läsa en gammalt reportage jag gjort på Sportamore HÄR.

Så- ut o kut i helgen goding! Å ta en go dusch, varm kopp choklad och mys med tända ljus! December är mysets månad ju!

All kärlek

Ida

3 grader. Vanliga tights, en T-shirt och lätt fodrad tröja som sitter lagom tight mot kroppen. Inga luftfickor mellan kläder och hud. Det blir kallt. Pannband och tunna vantar. Voila!

ÄLSKAR när det blir kallare och sanden hårdnackat så jag kan springa lääääänge på stranden.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Världens bästa yogautbildning

/

Året var 2015 och jag hade yogat några år. Startade min yogaresa med Kundalini. Älskar fortfarande kundalini. Men det är en väldigt speciell typ av yoga skulle jag vilja säga. Men ändå SÅ oerhört givande på så många plan.

I min roll som PT märkte jag att fler behövde yoga i sina liv. Dels för den mentala delen men också för den fysiska aspekten. Så jag googlade runt på olika utbildningar och fastnade totalt för Global Yoga. Deras ledord ”Yoga för 2000-talets människa”.

Att de ffa hade en gedigen grundutbildning som lärde allt från just grunden. Anatomi, asanas och lärarens roll. Även delar som hur man marknadsför sig och tar hand om sig själv i rollen som River Guide. ( deras förklaring på just yogainstruktör) Det är 100h i grundutbildningen vilket jag tycker är det minsta för att kunna gå ut och instruera denna form av rörelsekärlek. Vad jag inte förstod innan var att det liksom är en yttepytteliten del av en gigantisk värld av lärdom och visdom. Så efter grunden har jag byggt på med en mängd fler utbildningar hos GY. Alltid känt stress innan, alltid som en jojo i känslor under utbildningen och sen en stooooor gigantisk rikedom och känsla av stolthet efteråt. Kunskap ÄR att känna sig rik. Och något ingen någonsin kan ta ifrån en !! Den är ens egen. Ingen annans. Ingen kan pränta in det du behöver lära dig i ditt huvud. Bara du har kämpat dig till det du kan. Den känslan.

Igår fick jag fira Gemenskap tillsammans med massa andra vackra River Guides i Göteborg när Global Yoga hade ett event där de presenterade en ny portal de byggt upp under lång tid med syfte att främja och stärka yogalärarens roll och just tillgodose deltagare med än mer magi på mattan. WOW!

Så mäkta imponerad av det och eventet var så fint. Alla GY lärare var på plats och så även Johanna Hector, grundare av Nordens största yogaskola. Också den bästa skolan skulle jag vilja säga. Jag gick utbildningen innan jag ens lärt känna min Johanna och nu är jag en oerhört stolt vän och imponerad av hennes framgång med konceptet. Inte förvånad. För hon jobbar galet dedikerat och på ett sätt jag aldrig tidigare mött. Allt hon lyckas skapa alltså. HELT otroligt. Ändå så oerhört närvarande i allt som vid sidan om jobbet betyder något. Hon är ett väsen. Ett magiskt väsen som jag älskar så djupt.

Om du är nyfiken på Global Yoga kommer här en förklaring.

Läs hennes ord om hur Global Yoga föddes längre ner på denna sida.

Global Yoga är en utvecklande personlig yogaform anpassad till 2000-talets människa, där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Tekniker från både öst och väst blandas i yogaklasser med precision och flöde.

För oss är yoga = balans, den där fina dansen om att vara nyfiken och närvarande i ditt eget liv. Detta förmedlar vi på våra klasser genom dynamik, kontraster, poesi och musik som vävs samman och avslutas i en djupt återhämtande shavasana. Det är vår önskan med Global Yoga, att du ska finna din inre dans, en dans som aldrig tröttar ut, utan när dig och får dig att vilja dansa varje dag!

Vi har utbildat och vidareutbildat över 1500 yogalärare i Norden sedan 2007. Vi erbjuder allt från grundutbildning till fördjupningsutbildningar, 100h-1000h certifiering, mentorskap, onlinekurser och retreats. Global Yoga utvecklades av Johanna Hector efter flera års praktiserande med de främsta lärarna i vår tid.

Hemsidan till Global Yoga är HÄR

Sedan kommer lite härliga bilder från gårdagen  Här.

Först startade jag med en timmas simning med den fenomenala Simcoachen Anna-Karin i gbg med sällskap av denna vän. Helen Wikmar. Hon är sååååååååå fin!!! Orkar inte ! ps. fingret till höger är jag. Tjockfingrad tydligen… sorry

Så kom vi till eventet! Bara glädje och gemenskap! Här är Johanna Hector, grundare och VD Global Yoga. Alice Fagrell oerhört duktig PT och kostrådgivare i gbg.

Vi fick en goodiebag. En goding härifrån var med. Koppar för att stimulera lymfan bla. Som man gör på sig själv. By Curam hittar du HÄR 

Testade med olja imorse. JISSES va bra den va !!! Älskade! Som ett lyft i hela ansiktet.

Sisterly Tribe var där. SÅ snygga yoga och träningskläder. Älskar deras grejer! Tvättar o tvättar och det märks inget!

Andreas Hector GY, Alice och Johanna

Så fin lokal. Amöba på Tredje långgatan Gbg. Mattorna är från Vackra Liv. Ett så fint märke skapat av en annan magisk kvinna Gabriella. Hon är som alla chakran uppfyllt till 10 samtidigt! Bara lyser av ljus!

Att få yoga i gemenskap!

Lett av denna ljuva väsen och hennes lärare. WOW! Ren eufori!! Hennes kläder är från Sisterly Tribe. 

Alla fina fina lärare. Dom är så duktiga på det dom gör alltså. Var och en. SÅ proffsiga.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00