ANNONS
PersonuppgifterCookies

Några dagar i NYC

New York! Första gången på så sjukt länge. Mysigt att vara här med Maj, bra ålder faktiskt med perfekt jetlag (3 timmar) åt rätt håll – somnar sent, och VAKNAR sent – och så nappar hon ju på dagen. Vi tar dagarna som de kommer. Strosar runt, äter lunch, stannar till i nån lekpark, tittar i nåt galleri – och promenerar runt i Central Park.

Farmor, som bor ett par timmar bort med tåg, mötte oss här och passar Maj ett par kvällar så att vi får äta middag själva. Så bra! För oss – och för henne.

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00